Lip Service

För att få läppstift att sitta snyggt måste man göra rätt från grunden.

Börja med att borsta lätt på läpparna varje gång du borstar tänderna för att få i gång blodcirkulationen och ta bort eventuell torr och flagig hud.

Smörj alltid in läpparna innan du adderar någon färg. Ett underbart mjukt och inte för kladdigt läppblsam är Laura Merciers Infusion de Rose Lip Balm Om du vill jobba extra med huden runt och på läpparna och förhindra att läppstiftet flyter ut rekommenderar vi Verso 9 Lip Serum  

Använd sedan en läppenna för att definiera formen på läpparna. Surratts Moderniste Lip Pencil är en supermjuk vaxfri formula som är enkel att använda och som inte lämnar för skarpa kanter.

Så är det dags att välja formula på själva färgen. Om du vill ha en transparentare typ av färg som dessutom ger glans kan du välja tex.  Surratts Lipslique , Stick Gloss eller Lip Parfait båda från Laura Mercier.

Om du vill ha ett läppstift som täcker mer och som sitter riktigt länge skall du testa Crème Smooth Lip Colour från Laura Mercier eller ekologiska Lip 2 Cheek från RMS som du dessutom kan använda som rouge.

För den som gillar ett matt och riktigt täckande stift är Surratts Automatique Lip Crayon eller Laura Merciers Velour Lovers Lip Colour, rena drömmen!

Bisou, Bisou!