Matta Läppar

 

Vi älskar den här looken på modellen Karol Santos!

Så här gör du för att återskapa looken ( innom parentes ser du den exakta färgen som använts på Karol):

Förarbete

För att få en ordentligt återfuktad hud applicerar du först Perfecting Moisture Mist och efter det Infusion de Rose fuktkräm. Under ögonen lägger du Repair Eye Serum för att ge bra med fukt och dessutom lite lyster som hjälper till att lyfta bort skuggor. Läpparna preppas med Infusion de Rose Lip Balm.

Hud och Kinder

 Primer Radience läggs innan ett tunnt skikt av Candleglow foundation (Suntan).

För att täcka lite ojämnheter i huden använder du Secret Camouflage (#SC5) och för att ljusa upp lite under ögonen Secret Concealer (#3,7)

Fixera sedan basen med Translucent Setting Powder och en Velour puff.

För att fixera concealern under ögonen och för att ljusa upp ytterligare lite använder vi Secret Brightening Powder applicerat med Camoufalge Powder Brush.

Candleglow Powder (#5) är sedan applicerat i hela ansiktet för en sammetslen glöd och samma produkt i en mörkare ton (#6) används för att accentuera ansiktets konturer och ge lite extra färgdjup på kindernas högsta punkt.

Ögon

Eye Basic  (Flax) appliceras som en grund innan Sateen Eye Colour i färgen Stellar läggs på hela ögonlocket med en All Over Eye Colour Brush.

Matte Eye Colour  i färgen Café au Lait läggs sedan tunnt i yttre ögonvrån med en Ponytail Brush

Sateen Eye Coulour i färgen Baroque appliceras i globlinjen med en Crease Brush, Cream Eyeliner i Black appliceras mycket tunnt i övre fransroten innan Extra Lash Sculpting Mascara läggs på både över- och underfransarna

Brynen hålls naturliga med pennan Warm Brunette.

Läppar

Velour Lovers Lip Colour i färgen Budouir appliceras med Lip Colour Brush, blottas av och appliceras igen.