Köp Mona di Orio - Bohea Bohème - Cow Parfymeri
exclusive

Bohea Bohème

2200 kr
Välj färg:
 
Lägg till i önskelista

En tedoft olik någon annan. Precis som sin stjärningrediens, Boheateet, är detta en doft som är oerhört komplex - på samma gång rökig och blommig, jordig och mjuk, söt och kryddig.

Bohea Bohème fångar essensen av det distinkta te som odlas i Wuyishan i Kina. Det dyrbara Boheateet, rökt med furu, är uppskattat för sin komplexa arom och rika karaktär.
Hartser och ädelträ accentuerar Boheateet, medan aspekter av färska, söta och jordnära noter ger kompostitonen färg. Klara och kryddiga ackord av bergamott och Sichuanpeppar anländer tillsammans med en pudrig elegans från Florentine Iris och fruktiga blommor av Osmanthus Absolut, torrt hö och subtila gröna noter av Geranium stiger till ytan.
Värmen av doften fördjupas och dröjer sig kvar när det sofistikerade teet genomdränks av nötig Amber, honungslika Poppel-knoppar och en infusion av balsam, Ekträ och Guaiac. Resultatet är en lyxig träig doft med ett balsamiskt vibrato, okonventionell och förförisk.

75 ml

Parfymör: Fredrik Dalman

Läs mer
Läs mindre
Doftnoter
Bergamot, sichuanpeppar, Kardemumma, iris, kamomill, balsam fir, boxwood, geranium, svart tea, enbär, rök, ek, sandelträ, bivax, lagerblad, benzoin, vanilj

Du kanske även gillar

Mer från Mona di Orio

Betyg