Köp Mona di Orio - Bohea Bohème - Cow Parfymeri
Bohea Bohème i gruppen Doft / Parfym hos COW parfymeri AB (MdO-Bohea)
Bohea Bohème

Bohea Bohème

1800 kr

En Te-doft olik någon annan.  Precis som sin stjärn-ingrediens, Bohea teet, är detta en doft som är oerhört komplex - på samma gång rökig och blommig, jordig och mjuk, söt och kryddig.

Bohea Bohème fångar essensen av det distinkta te som odlas i Wuyishan i Kina. Det dyrbara Bohea teet, rökt med furu, är uppskattat för sin komplexa arom och rika karaktär.
Hartser och ädelträ accentuerar Bohea teet, medan aspekter av färska, söta och jordnära noter ger kompostitonen färg. Klara och kryddiga ackord av bergamott och Sichuan peppar anländer tillsammans med en pudrig elegans från Florentine Iris och fruktiga blommor av Osmanthus Absolut, torrt hö och subtila gröna noter av Geranium stiger till ytan.
Värmen av doften fördjupas och dröjer sig kvar när det sofistikerade teet genomdränks av nötig Amber, honungslika Poppel-knoppar och en infusion av balsam, Ekträ och Gaiac. Resultatet är en lyxig träig doft med ett balsamiskt vibrato, okonventionell och förförisk.

75 ml

Parfymör: Fredrik Dalman

Läs mer
Läs mindre
Doftnoter
Bergamot, sichuan pepparr, Kardemumma, iris, kamomill, balsam fir, boxwood, geranium, svart tea, enbär, smoke, ek, sandelträ, bivax, lagerblad, benzoin, vanilj

omdömen (0)

0 omdömen