Köp RODIN - Face Oil - Cow Parfymeri
Face Oil i gruppen Hudvård / Vinterhud hos COW parfymeri AB (100037)
Face Oil
Face Oil
Face Oil
Face Oil
Face Oil
Face Oil

Face Oil

1600 kr

RODIN Olio Lusso Face Oil består av 11 essentiella oljor från blommor och växter. Det tog skaparen, Linda Rodin, över ett år att göra ett elixir som tillfredsställde hennes egna skönhetsbehov; resultatet är helt underbart!

Olio lusso ger en djupt återfuktad hud och en fantastisk lyster.

Applicera några droppar RODIN olio Lusso på ren, något fuktig hud, morgon och kväll.

Jasminolja: Mycket rik på estrar. Upp till 70% av oljan kan bestå av estrar. Lugnar sinnet och mjukgörande på huden.
Nyponolja: Frukten är känd för sitt höga C-vitamin innehåll. Innehåller mycket gamma-linolensyra vilket bidrar till att minska tecken på åldrande och motverkar att din hud blir torr.
Sötmandelolja: En lätt olja som snabbt går djupt ner i huden. Innehåller vitamin A, B1, B2, B6 och E, mineraler, fettsyror och protein. En fantastisk mjukgörare.
Jojobaolja:  Används inom hudvård för sina fantastiska mjukgörande egenskaper. Icke fet. Ger näring och förhindrar torrhet. Rik på E-vitamin och antioxidanter.
Jättenattljusolja: Innehåller GLA, en essentiell fettsyra som hjälper huden att se yngre och friskare ut.
Aprikoskärnolja:  Hjälper huden att behålla sin elasticitet och smidighet utan att kännas fet. Passar perfekt på torr och mogen hud. Rik på vitamin A och E.
Arnicaolja: Motverkar svullnad.
Ringblommeolja: Känd för sina antiseptiska, antibakteriella och antisvampegenskaper. Mjukgörande olja som har en lugnande effekt. Innehåller höga halter av flavonoider, växtbaserade antioxidanter som skyddar huden mot cellskadliga fria radikaler.
Neroli:  Laddad med c-vitamin och mineraler. Förbättrar hudens elasticitet, bra för känslig hud och doftar fantastiskt.
Solrosolja: Ger näring och återfuktar huden. Rik på glycerider och fettsyror.
Arganolja:  Ytterst rik på naturligt förekommande antioxidanter och innehåller anmärkningsvärt höga halter av E-vitamin.

30 ml

Läs mer
Läs mindre
Användning
Ingredienser

Jasminolja: Kommer ursprungligen från Kina och norra Indien. En skör, klättrig buske med gröna blad och små vita stjärnformade blommor som plockas på natten då doften är mest intensiv. Jasmin är mycket rik på estrar. Upp till 70% av oljan kan bestå av estrar. Lugnar sinnet och mjukgörande på huden.
Nyponolja: Frukten är känd för sitt höga C-vitamin innehåll. Innehåller mycket gamma-linolensyra vilket bidrar till att minska tecken på åldrande och motverkar att din hud blir torr.
Sötmandelolja: Kommer från sydvästra Asien. mandeloljan erhålls från de torkade kärnorna från mandelträdet. Det är en lätt olja som snabbt går djupt ner i huden. Innehåller vitamin A, B1, B2, B6 och E, mineraler, fettsyror och protein. En fantastisk mjukgörare.
Jojobaolja: kommer från en buske som växer i öken. Jojobaoljan är egentligen ett flytande vax som utvinns ur jojobabönan. Används inom hudvård för sina fantastiska mjukgörande egenskaper. Icke fet. Ger näring och förhindrar torhet. Rik på E-vitamin och antioxidanter.
Jättenattljusolja: har sitt ursprung i Mexiko och Centralamerika. Oljan kommer från barken och roten av en stor gul blomma. Innehåller GLA, en essentiell fettsyra som hjälper huden att se yngre och friskare ut.
Aprikoskärnolja: utvinns ur den oätliga kärnan hos aprikosen. Hjälper huden att behålla sin elasticitet och smidighet utan att kännas fet. Passar perfekt på torr och mogen hud. Rik på vitamin A och E.
Arnicaolja: en europeiskt blommande växt med stora gula blommor. Motverkar svullnad.
Ringblommeolja: känd för sina antiseptiska, antibakteriella och antisvampegenskaper. Mjukgörande olja som har en lugnande effekt. Innehåller höga halter av flavonoider, växtbaserade antioxidanter som skyddar huden mot cellskadliga fria radikaler.
Neroli: även känd som apelsinblom. Produceras från blommorna på pomeransträdet. Laddad med c-vitamin och mineraler. Förbättrar hudens elasticitet, bra för känslig hud och doftar fantastiskt.
Solrosolja: ger näring och återfuktar huden. Rik på glycerider och fettsyror.
Arganolja: kommer från en trädbuske vilken odlas för sina mandelstora frukter. Inuti dessa hittas stora frön i vilket oljan finns. Ytterst rik på naturligt förekommande antioxidanter och innehåller anmärkningsvärt höga halter av E-vitamin.

omdömen (0)

0 omdömen