Köp Ruby Hammer - Magnetic Brush Set - Cow Parfymeri

Magnetic Brush Set

350 kr
Välj färg:
 
Lägg i kundvagnen
Lägg till i önskelista
" As a pro-artist I have a whole array of tools but I wanted something that I could keep in my bag, on my desk or take with me while I´m travelling- The perfect tool for makeup on the go"- Ruby Hammer


DEFINIERA,FÖRFINA OCH SUDDA .


En magnetisk pensel i tre delar gjord av syntethår.

-En spetsig pensel för ögonskugga och concealer.
-En snedställd pensel för ögonbryn och eyeliner.
-En suddpensel för ögonskugga och läppstift. 


Hållbart designat, ansvarsfullt tillverkat.
100% cruelty free.
Läs mer
Läs mindre
Användning
Spetsig pensel:
För att applicera ögonskugga: den definierade spetsen är inte bara perfekt för att applicera ögonskugga över hela locket utan passar även för att använda i ögongloben.
För att applicera concealer: den långa, spetsiga penseln ger optimal kontroll och gör det enkelt att arbeta in produkten i huden.

Snedställd pensel:
För att applicera eyeliner: passar att använda med creme-, puder-eller flytande formulas och glider längs fransraden för perfekt applicering.
För att applicera ögonbrynsfärg: Fyll i glesa bryn med den snedställda penseln genom att applicera färgen med tunna, lätta drag. 

Suddpensel: 
För att sudda med: perfekt att använda för att sudda ut läppenna för en mjuk effekt, eller att använda längs fransraden för att sudda ögonskugga.
För att applicera läppstift: lägg på ett tunt lager läppstift genom att fylla i färgen med penseln. Om du använder en läppenna- använd penseln för att försiktigt tona samman läppennan med läppstiftet.
Ingredienser

Du kanske även gillar

Mer från Ruby Hammer

Betyg