Köp DS & Durga - Mississippi Medicine - Cow Parfymeri

Mississippi Medicine

2200 kr
Välj färg:
 
Lägg till i önskelista
RÖKIGT CEDERTRÄ OCH RÖKELSE SOM LOCKAR DIG DJUPT IN I SKOGEN

Mississippi Medicine från DS & Durga är grundad på det lilla vi vet om ritualerna hos en snabbt växande dödskult i södra USA under 1200-talet. En period i Mississippi då en väldigt specifik religiös inriktning formades - The Mississippi Death Cult.

Cederträ var heligt, en representation av axis mundi, portalen mellan den övre och undre världen. Få saker är så fascinerande som att platser som vid första anblick känns allt annat än anmärkningsvärda - en grotta, ett utrymme under en buske eller en liten sjö - är portaler till andra världar. Svunna folkslags förståelse för världens funktioner, flora, fauna, allt i samklang med jaget.

Mississippi Medicine är breddad med ceder. Torrt, rött cederträ från Virginia. En stabil dos rökelse gifter cederträt med kådig tall. Rökelse har använts i ritualer sedan tidernas begynnelse, en djup religiös knutpunkt som sitter i benmärgen.

Mississippi Medicines hjärta är fyllt med ett ackord av vild viol som växte på Mississippis vidder. Björktjära för en rökighet - mystisk och urtida.

50ml EdP (2011)

Parfymör: David Moltz
Läs mer
Läs mindre
Doftnoter
Topp: röd ceder, aldehyder, frankicense
Hjärta: cypressrot, svart tall, cascarillabark
Bas: rökelse, spansk cade, björktjära

Du kanske även gillar

Mer från DS & Durga

Betyg