Köp OSKIA - MSM Bio-Plus - Cow Parfymeri
MSM Bio-Plus i gruppen Hudvård hos COW parfymeri AB (OS142)
MSM Bio-Plus
MSM Bio-Plus

MSM Bio-Plus

780 kr

A super-charged, boosted MSM supplement to support collagen, keratin and glutathione production to boost skin health. Helps reduce acne, fine lines & pigmentation.
Wellbeing Best - Beauty Shortlist Awards 2019.

MSM BIO-PLUS är ett unikt kosttillskott utformat av OSKIA som använder ett patenterat svartpeppar-extrakt för att förstärka de hudvårdande fördelarna hos deras prisbelönta rena MSM.

MSM, en naturligt förekommande organisk svavelförening, hjälper till att maximera effektiviteten och styrkan hos hudceller, förbättra hudstrukturen och elasticiteten för ett hälsosamt utseende samt stärka hår och naglar.

Omfattande tester har också visat MSM:s positiva inverkan på inflammation och immunfunktion, med svavel som har använts i stor utsträckning vid dermatologisk behandling av olika hudproblem och tillstånd. Dessa fördelar ökas genom att blanda MSM med ett extrakt från svartpepparfrukt. Detta specifika patenterade extrakt har i tester bevisats öka biotillgängligheten av näringsämnen med upp till 220%. Ökad biotillgänglighet gör att kroppen kan absorbera högre nivåer av MSM, vilket innebär att hudfördelarna ökar och resultaten förbättras.

 Lämplig för veganer

Läs mer
Läs mindre
Välj färg:
Antal: 
Användning

För bästa resultat ta två kapslar på morgonen och två på kvällen i samband med måltid. Efter två månader kan intaget minskas till två kapslar om dagen.

 

Ingredienser
Methylsulphonylmethane (MSM), Piper Nigrum Extract (Bioperine).
Also contains: Hydroxypropyl Methylcellulose (HMPC, vegan capsule shell), Silicon Dioxide (trace, flow agent).

omdömen (0)

0 omdömen