Köp OSKIA - MSM Bio-Plus - Cow Parfymeri

MSM Bio-Plus

900 kr
Välj färg:
 
Lägg till i önskelista

HUD- HÅR- OCH NAGELSTÄRKANDE KOSTTILLSKOTT MED MSM

"A super-charged, boosted MSM supplement to support collagen, keratin and glutathione production to boost skin health. Helps reduce acne, fine lines & pigmentation."

Wellbeing Best - Beauty Shortlist Awards 2019


MSM BIO-PLUS är ett unikt kosttillskott utformat av OSKIA som använder ett patenterat svartpeppar-extrakt för att förstärka de hudvårdande fördelarna hos deras prisbelönta rena MSM.

MSM, en naturligt förekommande organisk svavelförening, hjälper till att maximera effektiviteten och styrkan hos hudceller, förbättra hudstrukturen och elasticiteten för ett hälsosamt utseende samt stärka hår och naglar.

Omfattande tester har också visat MSM:s positiva inverkan på inflammation och immunfunktion, med svavel som har använts i stor utsträckning vid dermatologisk behandling av olika hudproblem och tillstånd. Dessa fördelar ökas genom att blanda MSM med ett extrakt från svartpepparfrukt. Detta specifika patenterade extrakt har i tester bevisats öka biotillgängligheten av näringsämnen med upp till 220%. Ökad biotillgänglighet gör att kroppen kan absorbera högre nivåer av MSM, vilket innebär att hudfördelarna ökar och resultaten förbättras.

Lämplig för veganer

Läs mer
Läs mindre
Användning

För bästa resultat ta två kapslar på morgonen och två på kvällen i samband med måltid. Efter två månader kan intaget minskas till två kapslar om dagen.

Ingredienser
Methylsulphonylmethane (MSM), Piper Nigrum Extract (Bioperine).
Also contains: Hydroxypropyl Methylcellulose (HMPC, vegan capsule shell), Silicon Dioxide (trace, flow agent).

Du kanske även gillar

Mer från OSKIA

Betyg