Köp Pestle and Mortar - Pure Hyaluronic Serum - Cow Parfymeri

Pure Hyaluronic Serum

520 kr
Välj färg:
 
Lägg i kundvagnen
Lägg till i önskelista

Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Acid Serum är den ultimata ”multitaskern” för din hud. Det här silkiga koncentratet riktar sig mot fina linjer, matt och torr hud och återställer en hälsosam glöd, stuns och lyster.


Det rena hyaluronserumet har låg molekylär vikt. Det betyder att hyaluronsyran lätt absorberas och kan penetrera djupare in i huden snabbare för att främja kollagenbildning och hjälpa till vid reparation av vävnader, samt hjälpa de djupare skikten i huden att behålla fukt.


Den lätta formulan, med tillsatt vitamin E, kan också användas som en sammetslen makeup-primer.

Kommer i en glasflaska med en droppapplikator.


Mer om hyaluronsyra.

Hyaluronsyra (HA), även känt som hyaluronan eller hyaluronat, är ett kolhydrat som förekommer naturligt i hela kroppen, varav de största koncentrationerna i hudvävnaden (nästan 50% av kroppens HA finns här).

Eftersom HA är en av de mest hydrofila (vattenälskande) molekylerna i naturen med många fördelar för människokroppen, kan det beskrivas som "naturens fuktighetskräm”.

Ung hud är mjuk och elastisk och innehåller stora mängder HA som hjälper till att hålla den ung och frisk. HA ger kontinuerlig fuktighet till
huden genom att binda upp till 1000 gånger sin vikt i vatten. Med åldern minskar hudens förmåga att producera HA. Det är därför det är så viktigt att inkludera det din hudvård.

Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum är 100% fri från animaliska råvaror och organiska lösningsmedelsrester, parabenfria, propylenglykolfria, doftfria och ej testade på djur.

 

Läs mer
Läs mindre
Användning

Applicera snabbt 2-4 droppar Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum efter regöring och ev. toner innan ytterligare hudvårdsprodukter.

Använd morgon och kväll. 

Ingredienser

Aqua, *Aloe Barbadensis Leaf Juice, *Sodium Hyaluronate, *Cucumis sativus fruit extract, Butylene Glycol,

*Tocopheryl Acetate, *Glycerin, *Xanthan Gum, Phenoxyethanol, *Caprylyl Glycol

*Plant Derived

Pure Hyaluronic Serum is 100% free of animal derived raw materials and organic solvent remnants,

paraben free, fragrance free and not tested on animals.

Du kanske även gillar

Mer från Pestle and Mortar

Betyg