Köp OSKIA - Rose de Mai Massage Candle - Cow Parfymeri
Rose de Mai Massage Candle i gruppen Kropp och Bad / Naturlig/Eko hos COW parfymeri AB (OS408)
Rose de Mai Massage Candle

Rose de Mai Massage Candle

505 kr

"IT'S GENIUS." -STYLIST

 

"Don't be fooled by all those pretty boxes. Candles are full of carcinogens . OSKIA's Rose de Mai Massage Candle is our favourite natural candle."- VOGUE

 

Ett fantastiskt, naturligt massage och kroppsljus som lämnar huden supermjuk, välvårdad och ljuvligt doftande av vårrosor, Rose de Mai.

 

Det här lyxiga behandlings- och massageljuset är utformat med de renaste naturliga ingredienserna, inklusive bivax, sojabönor och kokosnötolja.

Fyllt med hudlugnande omegaoljor, vitaminer och mineraler  är det det ultimata sättet att mjuka upp, läka och lugna både kropp och själ. Var och en av ingredienserna har blivit speciellt utvalda på grund av dess otroliga hudläkande egenskaper, från den näringsrika kokosnötoljan till den väldoftande Rose de Mai parfymen från Grasse.

 

Tänd veken och när den smält, häller du helt enkelt den fina, varma oljan direkt på huden för att ge näring, mjuka upp och återfukta medan den vackra naturliga doften fångar sinnena och lämnar huden ljuvligt doftande.

 

Perfekt för: Alla hudtyper, använd som ljus, kroppsolja, massageolja eller till och med ansiktsmask.

Läs mer
Läs mindre
Användning

Tänd veken och slappna av (ta ett bad, ta en kopp te ...) tills ett helt lager av vaxet har smält (5-10 minuter).

Häll sedan det varma, lätta vaxet direkt på huden eller i handen och massera försiktigt in i huden. På grund av vaxens låga smältpunkt blir oljan aldrig för varm. Denna härliga, läckra och näringsrika olja kommer att lämna huden silkeslen och full av näring. Det är idealiskt som kroppsolja, ansiktsolja, ansiktsrengöring eller som en själs lugnande massagemedium.


Skötselanvisningar: Som med alla ljus, se till att veken är trimmad för att förhindra att det naturliga vaxet förstörs och bränn alltid ett helt skikt för att förhindra brunnsformning.

Var vänlig tänd inte nära barn.

Ingredienser

Hydrogeniated soybean oil, Cocos nucifera oil (coconut), Cera alba (beeswax), parfum (natural fragrance), Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

omdömen (0)

0 omdömen