Köp OUAI - Thick Conditioner - Cow Parfymeri

Thick Conditioner

330 - 660 kr
Välj färg:
Storlek
300 ml 300 ml Refill Pouch Refill Pouch
Lägg till i önskelista
Få fylligt hår snabbt med THICK CONDITIONER. Detta balsam tillför intensiv fukt och som gör att håret inte krusar sig utan istället får en slät yta.

Marshmallow-rot, ett naturligt mjukgörande medel från Afrika, gör håret glatt så att det blir lätt att reda ut och förhindrar att håret slingrar sig runt sig själv. Sheasmör är inte bara fuktgivande på djupet, utan fungerar även som försegling för att låsa in fukten. Avokadoolja täcker håret för att förhindra att det bryts av och skapar starkare, friskare hårsäckar. Hydroliserat keratin, fyller på saknat keratin som finns naturligt i hårsäcken och minskar risigt och fladdrigt hår.

Melrose Place- innehåller noter av ros, bergamott, lychee, cederträ och vit mysk.
Läs mer
Läs mindre
Användning
Fukta håret grundligt från rötterna till hårtopparna med ljummet vatten Tvåla in en lagom mängd THICK-schampo i händerna och arbeta in det i rötterna och överallt där håret nuddar hårbotten. Skölj ur schampot. Krama ur överskottsfukt innan du applicerar balsam. Applicera en lagom mängd THICK-balsam och fokusera på hårlängderna och topparna. Skölj med kallt vatten för att stänga hårsäcken och tillföra glans.
Ingredienser

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Du kanske även gillar

Mer från OUAI

Betyg