Köp Verso - Verso 2. Anti-Pollution - Cow Parfymeri

Anti Pollution

420 kr
Välj färg:
Antal: 
Lägg till i önskelista

Om du bor eller vistas i en större stad attackeras din hud dagligen av föroreningar i luften i form av fria radikaler, gas och metaller som gör den torr och irriterad och får den att åldras i förtid. För att motverka dessa effekter och göra huden starkare och mera motståndskraftig behöver vi lite extra hjälp.

 

Verso 2. Anti Pollution är en lätt och fin mist som bildar ett effektivt antioxidant skydd, en sköld som förhindrar att huden absorberar de skadliga föroreningarnas metaller och gas. Misten motverkar oxidativ stress i huden och hjälper den att behålla fuktbalansen och optimalt PH.

 

Nyckelingrediensen är en polymer som binder metaller och fungerar som en kraftfull antioxidant som eliminerar fria radikaler och skyddar huden mot föroreningar i omgivningen.

 

 

Läs mer
Läs mindre
Användning
Skaka flaskan väl och praya över ansiktet som sista steg i din hudvårdrutin, innan make up eller som en boost över din makeup och under dagen.
Ingredienser
Water (Aqua), Propanediol, Disopropyl Adipate, Lecithin, Acrylic Acid/Acrylamidomethyl Propane Sulfonic Acid Copolymer, Dimethylmethoxy Chromanol, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum.