Köp Verso - Verso 7. Super Elixir - Cow Parfymeri

Super Elixir

1800 kr
Välj färg:
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg till i önskelista

EN EFFEKTIV MULTITASKER MED DEN UNIKT PATENTERADE MOLEKYLEN NEAR 1

Verso Super Elixir är den första produkten någonsin med NEAR 1 - en ny och helt unik molekyl utvecklad och patenterad av Verso Skincare. NEAR 1 (Niacinamidoethyl Retionate) kan synbart reducera trött, glåmig hud samt ge effekt på pigmenteringar och ojämn hudstruktur. Verso Super Elixir är en uppljusande ansiktsolja som ger en jämn hudton med fin lyster. Produkten är formulerad och utvecklad för att motverka synliga hyperpigmenteringar som kan uppstå i huden till följd av exempelvis solskador och ålder.

Kliniska studier visar att formulan är säker att använda även för hyperkänslig hud.

Förutom NEAR 1 innehåller Verso Super Elixir några få utvalda högpresterande ingredienser som ökar hudens motståndskraft mot yttre påfrestningar.


Huvudingredienser:

NEAR 1: En helt ny och unik molekyl. NEAR 1 är en kombination av Vitamin A och Niacinamid, där Niacinamid effektivt stabiliserar Vitamin A. Denna kombination levererar fördelar av både Vitamin A och Niacinamide med mindre eller ingen irritation tack vare den stabila formulan.

Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract: En effektiv och naturlig ingrediens med uppljusande egenskaper. Lakritsrot har även en lugnande effekt på huden och är en antioxidant som stärker och skyddar huden från yttre stressfaktorer, ger lyster och en jämn, strålande hudton.

20% Squalane: En hudidentisk ingrediens som är naturligt förekommande i huden och bibehåller den återfuktad och balanserad. Växtbaserad och naturlig squalane utvunnen från oliver.

Vitamin E: En antioxidant som skyddar huden från miljörelaterade påfrestningar. Hjälper till att främja funktionen av andra ingredienser, såsom Vitamin A och Vitamin C.

30 ml.

Läs mer
Läs mindre
Användning
Applicera några droppar på morgonen och/eller kvällen på rengjord hud.
Om din hud tenderar att vara åt det fetare hållet rekommenderar vi att du börjar med en liten mängd.
Verso Super Elixir kan användas ensam alternativt tillsammans med andra hudvårdsprodukter.
Produkten är säker att använda under dagtid, men vi rekommenderar att alltid använda solskydd för att bibehålla resultaten och en hälsosam hud.
Ingredienser
Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane, Shea, Butter Ethyl Esters, Helianthus Annuus Seed Oil, Unsaponifiables, Oryza Sativa Bran Oil, Tocopheryl,Acetate, Hexylresorcinol, Niacinamidoethyl, Retinoate, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Glycine,Soja Oil, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Hydroxypropyl Methylcellulose, Polysorbate 20,Sodium Ascorbate.

Mer från Verso

Betyg