Köp Verso - Verso 8. Intense Facial Mask - Cow Parfymeri
Verso 8. Intense Facial Mask i gruppen Hudvård / Mask hos COW parfymeri AB (2012081)
Verso 8. Intense Facial Mask

Verso 8. Intense Facial Mask

800 kr

VERSO FACIAL MASK SERIES 

Versos ansiktsmasker tillverkas med en patenterad emulgerade hydrogelteknik som bevarar fukten och motverkar uttorkning medan de aktiva ingredienserna penetrerar huden.

Intense Facial Mask är en mjukgörande hydrogelemask med Retinol 8 som återfuktar huden och reducerar tecken på åldrande. Retinol 8 hjälper huden att stimulera den egna produktionen av kollagen, vilket gör att huden känns yngre, fräschare och med mer lyster. Tillsammans med grapefrukt extrakt, Centella asiatica, Ceramide-°©‐3 och rapsolja behandlar masken huden och gör den mjukare och fastare för en yngre känsla. Hydrogele har hudnära likheter och möjliggör Retinol 8 och övriga aktiva ingredienser att penetrera huden. Den håller huden mjuk och ger upp till 30 timmars återfukting. (4 st/förpackning).

Användning

Verso Facial Maskserien går utmärkt att använda en eller två gånger i veckan tillsammans med din dagliga hudvårdsrutin. Låt masken verka i 20 minuter. Verso Facial Masks är fria från sulfater, syntetiska färgämnen, ftalater, genetiskt modifierade organismer eller triclosan.

Läs mer
Läs mindre
Välj färg:
Antal: 
Användning
Ingredienser

omdömen (0)

0 omdömen