Köp Verso - Verso Body Oil Cleanser - Cow Parfymeri

Body Oil Cleanser

600 kr
Välj färg:
 
Lägg till i önskelista
Verso Body Oil Cleanser är en skonsam rengöring för hela kroppen. Den har återfuktande och milt exfolierande egenskaper med en lugnande effekt på huden.
Body Oil Cleanser är en skonsam men samtidigt effektiv rengöring där fokus är att rengöra huden väl men samtidigt vårda hudens barriär med en återfuktande effekt. Efter användning får huden en ren och samtidigt återfuktad känsla.

Nyckelingredienser:
 
Solrosolja: Stärker huden och försäkrar effektiv återfuktning. Har utmärkta lugnande egenskaper och är mycket bra för att minska tillfälliga rodnader och en obekväm känsla som kan uppkomma i huden i samband med rengöring.

Salicylsyra: En betahydroxysyra som synligt lugnar huden och som effektivt löser upp överskottssebum och smuts i tilltäppta porer.

Havre: Känd för sin mångsidighet och synligt lugnande effekt på huden. Havre är mycket effektivt när det kommer till att absorbera och ta bort smuts och orenheter, rengöra porerna samt mjukgöra och återfukta huden. Havre förbättrar också hudens naturliga skydd och gör den mer motståndskraftig mot yttre stressfaktorer.

300 ml.
Läs mer
Läs mindre
Användning
Applicera på fuktad hud i duschen och massera över hela kroppen. För att förstärka den exfolierande effekten av BHA kan man låta oljan ligga kvar på huden några minuter innan den sköljs av med vatten. Används dagligen eller efter behov.
Ingredienser
Helianthus Annuus Hybrid Oil, Mipa-Cocoyl Sarcosinate, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-3 Caprate, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Polyglyceryl-3  Diisostearate,Parfum, Salicylic Acid, Avena Sativa Kernel Oil,Tocopheryl Acetate.

Du kanske även gillar

Mer från Verso

Betyg