Köp Verso - Verso Body Peel - Cow Parfymeri

Body Peel

600 kr
Välj färg:
 
Lägg i kundvagnen
Lägg till i önskelista
Body Peel är en mild peel sammansatt av både kemiska som mekaniska ingredienser för att stimulera en mjuk och strålande hud.
Regelbunden användning av Verso Body Peel kommer att boosta din hud. Genom att ta bort gamla hudceller från ytan kommer du uppleva en mer strålande, slätare och mjukare hud.
En väl exfolierad hud absorberar lättare fukt och andra aktiva ingredienser i resten av din kroppsvårdsrutin. Exfolierande ingredienser kan också lösa upp tilltäppta porer vilket gör det lättare för huden att andas. Inåtväxande hårstrån blir färre, eventuell irritation minskar och huden känns bekväm och smidig.

Tack vare glykolsyra (AHA), förbättras hudens fasthet, struktur och huden blir synligt jämnare. Gluconolactone (PHA) har mjukgörande egenskaper och hjälper till att binda fukt; PHA boostar också hudens naturliga exfoliering.
Salix Alba Bark (Vitpil) extrakt är en naturlig salicylsyra (BHA)som temporärt lugnar rodnader och skyddar huden mot synliga effekter av yttre stressfaktorer. Pärlorna i den här peelen är gjorda av cellulosa och silica för att säkra en mild och naturlig exfoliering utan negativa effekter på huden.

150 ml
Läs mer
Läs mindre
Användning
Applicera över hela kroppen eller på de delar som är i behov av en exfoliering. Använd på rengjord hud. Massera på huden och låt cremen sitta i 2-3 minuter, skölj sedan med vatten. Kan användas 1-2 gånger per vecka eller vid behov.
Ingredienser
Aqua, Decyl Glucoside, Hydrated Silica, Glycolic Acid, Coca-midopropyl Betaine, Cetyl Alcohol,
Salix Alba Bark Extract, Isopropyl Palmitate, Parfum, Gluconolactone, Stearyl Alcohol,
Propanediol, Cetearyl Glucoside, Cellulose Acetate, Allantoin, Sodium Hydroxide, Sodium
Benzoate, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate.

Du kanske även gillar

Mer från Verso

Betyg