Köp Verso - Verso 1. Micellar Water - Cow Parfymeri

Verso Micellar Water

400 kr
Välj färg:
 
Lägg i kundvagnen
Lägg till i önskelista

RENGÖRANDE MICELLÄR VATTEN FÖR ALLA HUDTYPER 


En effektiv och lugnande ansiktsrengöring som på ett ögonblick tar bort orenheter och lätt makeup samtidigt som hudens fuktbalans bevaras. Den klara formulan består av små sfäriska molekyler som kallas micellärer. När micellär- molekyler kommer i kontakt med huden fungerar de som små magneter som metodiskt drar åt sig orenheter. Berikad med niacinamid och gurkmeja som stärker, lugnar och skyddar huden samtidigt som den återfuktas.

Ingredienser:

  • Micellärer - Rengörande molekyler med både hydrofila och hydrofoba kvaliteter.
  • Niacinamid - Anti-oxidant med lugnande egenskaper. Stärker hudbarriären.
  • Gurkmeja - Effektiv antioxidant med anti-inflammatorisk och skyddande verkan. Bevarar hudens väl- befinnande.EDITORS NOTE:

Micellär vatten är perfekt för dig som vill ha en snabb och effektiv makeup bortagning och inte vill behöva skölja av rengöringen. För dig som gör en double-cleanse på kvällen så är ett micellär vatten ett perfekt första steg och fungerar även som en morgonrengöring


200 ml.

Läs mer
Läs mindre
Användning

Fukta en bomullspad med Micellar Water och håll över slutna ögon några sekunder och torka sedan försiktigt bort makeupen. Fortsätt med samma gest över ansiktet tills det är helt rent. Mycket makeup kan först tas bort med en makeupremover. Behövs ej sköljas av.

Ingredienser

Aqua, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Butylene Glycol, Betaine, Niacinamide, Curcuma Longa Root Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Citric Acid

Du kanske även gillar

Mer från Verso

Betyg