Köp Kilian - Woman In Gold - Cow Parfymeri

Woman In Gold

2070 - 9300 kr
Välj färg:
Storlek
50 ml EDP 50 ml EDP 50 ml 50 ml Refill Refill 30 ml 30 ml 250 ml 250 ml
Lägg till i önskelista

Inspiration: En parfym, lika komplex och bländande som kvinnan som bär den. Inspirerad av Gustav Klimt’s kanske mest kända verk, guldblads-porträttet av Adele Bloch-Bauer från 1907. Parfymören, Calice Becker, fascinerandes av kontrasten mellan målningens fasetter, som hon beskriver som "texturiserad och lysande, rik och kurvig".

Doftupplevelse: Noterna beskriver, i doft, den delikata guldbladsmålningen och samspelet mellan ljus och skugga, för vilken målningen är firad. Doftens citrus-not uttrycker målningens starka luminositet. Rosbladen i hjärtat av doften visar alla rosens fasetter. Slutligen, framträder en generös vanilj absolut i basen, utsmyckad med en exklusiv patchouli-molekyl, Akigalawood.

Noter: Mandarin, Ros, Vanilj absolut, Oudh, Patchouli

 

En magnifik coffret, vars vackra utsmyckning är en hyllning till Klimt's unika signaturstil och mästerliga användning av guldblad, är hemmet för Woman in Gold. Den eleganta svarta glasflaskan är dekorerad med Kilians signatur - den inristade plåten, galvaniserad kork, som båda är gjorda i guld - kommer i en egen formad emaljerad trälåda. När den öppnas, reflekterar det speglade zamac locket luminositeten, den mystiska glamouren och juvelliknande kvaliteten av varje flaska.

 

 

 

Karaktär: Floral Vanilla Harmony

 

Doftgrupp: Floral

 

Doftfamilj: Gourmand

 

Kilian Olfactive family: The Narcotics

 

Kilian Kollektion: From Dusk till Dawn

Parfymör: Calice Becker

 

Läs mer
Läs mindre
Användning
Ingredienser

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Du kanske även gillar

Mer från KILIAN PARIS

Betyg