Undone Beauty by Vanessa Triana

Cow confidentials

Undone Beauty by Vanessa Triana


Nästa gång du är i New York måste du besöka The Apartment by The Line76 Greene St.

Här har konsulten och mode-stylisten Vanessa Triana skapat ett butikskoncept som är så personligt att det känns som om man kliver ur hissen och rakt in i en privat bostad. Varenda möbel, klädesplagg och doftljus är utvald med hennes alldeles unika känsla för stil och sammanhang. https://cdn1.blovcdn.com/bloglovin/aHR0cCUzQSUyRiUyRnZpZW5uYXdlZGVraW5kLmNvbSUyRndwLWNvbnRlbnQlMkZ1cGxvYWRzJTJGMjAxNiUyRjA5JTJGVGhlLUxpbmUtQXBhcnRtZW50LU5ldy1Zb3JrLUdyZWVuZS1TdHJlZXQtSW50ZXJpb3ItVklFTk5BLVdFREVLSU5ELTQuanBn?checksum=10fb852e1fe20a3673f1373e8e37636ae504518b&format=j
Triana började sin bana som assistent till Carine Roitfeld på franska Vogue innan hon flyttade tillbaka över Atlanten till New York där hon blev assistent till stylisten Marie Amelie Sauve samtidigt som hon modellade för bland annat Louis Vuitton. 2009 blev hon sedan Beauty Ambassador för Chanel.

Idag arbetar hon även som kreativ konsult för bland andra Balenciaga, Alexander Wang och Erdem.

Nu kliver hon så in i ett samarbete med RODIN för att fira deras gemensamma passion för skönheten i det enkla.

En limiterad kollektion som kombinerar Vanessas moderna estetik och no-nonsens inställning till skönhet med RODINs lyxiga, naturliga formulas.


 

Vanessas fascination av blommor ligger till grund för en nytolkningav Rodins Läppstift. Tre "stains" i blomladsfärger- Dianthus, Dahlia och Peonia- ger en transparent, fräsch färg och en glossig finish tack vare Rodins signatur Jasmin- och Neroli-olja.
https://img1.wsimg.com/isteam/ip/416ada54-d797-442d-b0b2-51e2de0994c8/1711c681-3672-46b5-9631-2e308c41422e.jpg


 

För de dagar då du vill se osminkad ut men ändå pigg och promenad-rosig, sträcker du dig bara efter Luxury lip & cheek oil. Applicera med fingrarna där du vill ha en liten antydan till färg. Även dessa kommer i tre blomsterfärger- Narcissus, Lilium och Granatum
 

There you have it-

 

Undone Beauty by Vanessa Triana

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden a9Lk4g:
Kommentarer:
Fortsätt »