Tobias Regell

Cow confidentials

Tobias Regell
I vår nya butik på Norrlandsgatan i Stockholm ville vi ha ett element som skulle skänka inspiration till oss och våra kunder. Ett element som egentligen inte har något med vår verksamhet att göra, men som visar vad som får våra hjärtan att bulta lite extra. Det blev en vägg dedikerad till utställning av vackra och insprierande bilder med olika teman.


Överst på vår önskelista hade vi Fotografen Tobias Regell.
Maestro himself Personligen har jag haft den stora turen att, genom åren, jobba mycket med Tobias på diverse mode-, reklam och porträtt-fotograferingar och kan med uppriktighet säga att-  Här har vi en god själ med ett aldeles unikt öga.

Hans bilder präglas av en värme, respekt och ärlighet som berör oss direkt som åskådare. Han lyckas alltid fånga essensen av sina objekt, vare sig det är ett porträtt, en modell eller en miljö och påminner oss om skönheten i det vardagliga, i det beständiga.

Tobias har, förutom sin gedigna karriär inom reklam och mode, världen över, även gjort många fantastiska dokumentära projekt.
Mest känd är kanske hans vackra utställning Relevé - om dansaren Nathalie Nordquists liv och vardag. (Se mer här)

 

Hos oss på COW, förgyller han våra dagar med sin Italien-svit och tro mig – detta vill du inte missa.

Här är ett par av bilderna:Palio di Siena

En klassisk, årlig hästkapplöpning mellan stadsdelarna i Siena, där 10 ekipage tävlar barbacka genom staden.
Bilden är tagen när hästen visas upp för sin stadsdel.
Tobias smög sig in mellan hästen och publiken och lyckades ta bilden innan någon lade märke till honom och slängde ut honom...
Jag älskar den här bilden! Kan inte se mig mätt på den, alla detaljer... det känns som om den kunde vara tagen på 50-talet ,men så ser man mobiltelefonerna i fickorna och skorna... Fantastisk.
Pinjeträd på Sicilien

Som en dramatiskt vacker dröm

Utställningen hänger kvar till och med Oktober och kan köpas via logo-2
Alla verken som hänger på COW har nr 1 och säljes till specialpris som inkluderar ram.

Redan nu har separationsångesten börjat göra sig påmind och vissa av verken kommer vi helt enkelt inte att kunna skiljas ifrån...


Kram/Wenche

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden abNHkm:
Kommentarer:
Fortsätt »