Here Comes the Groom

Cow confidentials

Here Comes the Groom


"Men, vad kan jag göra för att också känna mig fin på vår bröllopsdag?"

Frågan kom från en blivande brudgum, som följt med sin blivande brud på en makeup-shopping hos oss på COW.

Så om vi nu, för en gångs skull, skall fokusera lite på alla män som står i begrepp att ta sin själs älskade i handen och vandra in i framtiden - Här kommer lite handfasta tips till er:

Tiden före:


Oavsett om du är road av hudvård eller inte, har du inte råd att slarva med det här. Det behöver inte vara några längre rutiner men de här 3 momenten bör du hålla dig till:
1. Rengöring - Morgon och kväll med en mild cleanser som inte torkar ut huden.

Renaissance Cleansing Gel 100 ml i gruppen Hudvård / Rengöring hos COW parfymeri AB (OS118)

2. Peeling - 2 till 3 gånger per vecka. Vi rekommenderar en enzym-eller syra -peeling för att strukturen på huden skall vara så fin som möjligt och för att huden skall kunna ta upp aktiva ingredienser i din fuktkräm.Alpha Beta® Universal Daily Peel - 5 pack i gruppen Hudvård / Peeling hos COW parfymeri AB (542310)
3. Fuktkräm - Morgon och kväll. Augustinus Baders nya The Light Cream är en allt-i-1 kräm som kan användas även runte det känsliga ögonområdet. Ett mästerverk till kräm som reparerar och balanserar.The Light Cream i gruppen Hudvård / Fukt hos COW parfymeri AB (LI1001030)


TIPS 1
Om du känner att du vill ha en liten extra skjuts till solbrännan, droppa i ett par-tre droppar av Glow Drops i din fuktkräm på kvällen. De ger en naturligt fräsch färg. Testa några dagar i förväg så du lär dig hur många droppar är den perfekta dosen för dig. Glow drops + Bader The light cream = En naturlig solkysst hud


Glow Drops i gruppen Kropp och Bad / Brun utan Sol hos COW parfymeri AB (100544)

TIPS 2
Om du känner att du har en finne på ingång - Ta varmt vatten på en bomullstuss och håll mot inflammationen. Gör detta flera gånger under dagen så kroppen får en chans att läka ut den.

Day of event:

När du vaknar denna morgon bör din hud vara lugn och jämn (om du följt råden ovan) men stressen kan påverka oss så att vi ändå kan behöva en Quick fix:

C + Collagen Brighten & Firm Eye cream i gruppen Hudvård / Ögon hos COW parfymeri AB (556010)

Svullna ögon
Har du sovit dåligt , druckit för lite vatten eller spänt käkarna i sömnen kan ögonen kännas puffiga. En riktig räddare i nöden är kombinationen av Dr Gross C+ collagen eye cream + en Rose Quartz Roller. Lägg båda i kylen kvällen innan så de är kalla, då kommer de ta bort svullnaden på några minuter!

Rose Quartz Roller i gruppen Penslar och Redskap / Special hos COW parfymeri AB (Rose-Quartz-Roller)


Finnar/ mörka ringar
Täck med tunna lager concealer. Här behöver du ha en variant som är tunn och verkligen kommer sitta på plats hela dagen, jag gillar Flawless Fusion Ultra Longwear Concealer från Laura Mercier. (Du måste få hjälp att välja en färg som är perfekt för dig och kan inte låna från någon annan)

Flawless Fusion Ultra Longwear Concealer i gruppen Make Up / Bas / Concealer hos COW parfymeri AB (127023)
Kan man använda makeup som kille?
 

Självklart kan du det. Hur mycket som helst, beroende på hur mycket det "får" synas.
Du bestämmer.

OM du bara vill se lite fräschare ut kan du, förutom din concealer, använda en färgad dagkräm. Välj då en olje-fri variant som du kan lägga riktigt tunt och som inte kommer att "sladda" i väg under dagen.

Tinted Moisturizer Oil Free Natural Skin Perfector SPF20 i gruppen Make Up / Bas hos COW parfymeri AB (100593)

Inför fotograferingen

Här är ett puder viktigt att ha tillgång till så du slipper att se blank ut där du inte villVital Pressed Skincare Powder i gruppen Make Up / Bas / Puder hos COW parfymeri AB (BF221300)

TIPS!

Om du har höga flikar eller rakat huvud är det lätt att det blänker rejält här. Hett tips är då att använda en Blurring Primer från Laura Mercier. Den är i krämform och håller blänket i shack. Super-enkel att använda.


Pure Canvas Primer Blurring i gruppen Make Up / Bas / The Flawless Face hos COW parfymeri AB (12706580)
Viva el Amor!

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden QYrSPC:
Kommentarer:
Fortsätt »