Favourite Launches of 2023

Cow confidentials

Favourite Launches of 2023
Innan vi nu stänger dörren till 2023 tänkte vi hinna med en liten tillbakablick för att välja de största favoriterna bland årets många och fantastiska lanseringar.

Här kommer COW-teamets favoriter från 2023:


Westman Atelier - Liquid Super Loaded

 

Ingen lyckas så bra med kombinationen av hudvård och högpresterande makeup som Gucci Westman! Trots uppskruvade förväntningar inför lanseringen blev vi ändå helt golvade när vi väl fick den i våra händer. Och inte bara vi – alla älskade den (och den sålde naturligtvis slut direkt!)

Denna skira, lätta lystergivande multiprodukt ger omedelbart liv åt din hy. Ljusreflekterande pärlor reflekterar ljus för det där "jag älskar din hud"-glowet - medan den låter din naturliga hy skina igenom.

Detta är den ”lilla svarta” vi alla behöver i vår makeup-garderob.


D’Orsay E.Q - Sur tes lèvres

 

Parfymhusets första samarbete med Master Perfumer Dominique Ropion är en total triumf!

Det här är en alltigenom sensuell, blommig/mysk doft med en stor dos elegans och känslighet.
Pudrig Iris, förhöjd med en myskig, jordig sötma från Ambrette.
Omslutande tränoter av sammetslen Cashmeran och träiga ambranoter från Ambermore, ger struktur och livfullhet till det klart lysande och känsliga hjärtat av jasmin.Septième – French Laundry Hair Cleansing Mist

 

Detta är produkten som någon borde ha kommit på för länge sedan. Lika enkel som genialisk.

French Laundry är en daglig rengörande mist för alla hårtyper som skonsamt lyfter bort produktrester och orenheter utan behov av att skölja med vatten. En mångsidig rengörare som återfuktar och stärker längder och hårbotten samt förhindrar att torra strån går av. Lämnar ditt hår slätt, glansigt och med en nytvättad känsla och doft.

Vad är poängen med att noga tvätta huden på kvällen om man ändå lägger sig på kudden med håret fullt av produkter, smuts och avgaser?Pantomime

 

Holländska Pantomime Parfums grundades 2023 av Jeroen Oude Sogtoen (som även var medgrundare till Mona di Orio) och svenska in-house-parfymören Fredrik Dalman. Pantomime strävar efter en transparent klarhet genom exceptionella råmaterial och dessas dekonstruktion.
Idén/scenen för varje doft utgår ifrån en speciell plats, vid en speciell tid och med ett speciellt syntetiskt råmaterial i huvudrollen.

En av årets mest omvälvande doftupplevelser!BORNTOSTANDOUT

 

Jun Lim kom på besök till oss i Stockholm för att presentera sitt nystartade doftkoncept och tillika Koreas allra första dofthus. Han förklarade att han ville trotsa normerna i det traditionellt konformt koreanska,”befria” skitigheten och ge oss en ny, unik tolkning av doft.

“We are a lunatic fragrance brand from Korea. Our scents are what we call – dirty, sticky, and decadent. It’s a series of dirty skin scents.”

Vi föll – hårt.Surratt Beauty – Souffle Eye Shadow

 

En ny formula kan sätta en makeup-artists värld på ände.

Surratts innovativa vattenbaserade skuggformula har intensiv pigmentering med en luftig , liksom studsig textur och svalkande känsla.
Den har en enhetligt skimrande finish som skapar en skir slöja av livfull, glittrande färg.
"Soufflen" kan byggas upp för en högre intensitet eller bäras ovanpå  Artistique Eyeshadow för att addera en glittrande effekt.
Byggbar, snabbtorkande,  lägger sig inte i veck, lätt att ta bort. Så fin!Matière Première - Crytal Saffron Bodylotion

 

Vi älskar när dofthusen ger oss en kroppsprodukt med tillräckligt krut i parfymeringen för att kunna användas som ett alternativ till själva parfymen. Matière Première har gjort ett strålande jobb med sin kropps-serie.

Denna lättabsorberade hand- och kroppslotion lämnar huden silkeslen och doftande av Crystal Saffron- en unik saffransdoft med glittrande facetter.

Finns även i dofterna Radical Rose, French Flower och Parisian Musc. 

 We Love Westman Atelier

 

Favorit-kombon just nu kommer även den från Westman. Mjuka, bruna ögonpennan, Eye love You Eye Pencil i kombination med bruna mascaran, Eye Want You Mascara.

Det är så fint att trycka på lite i mängd av dessa två för att få ett riktigt definierat öga men utan att använda svart. COW Loves!


Vi önskar er ett underbart 2024!

Kram/COW
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden gDWS4Q:
Kommentarer:
Fortsätt »