Köpvillkor
Köpvillkor

Användarvillkor


För att genomföra ett köp på cowparfymeri.se måste du vara minst 18 år gammal.  När du lägger en beställning på cowparfymeri.se bekräftar du att du accepterar de villkor som är publicerade vid tidpunkten för köpet och du försäkrar att alla personuppgifter du tillhandahåller är korrekta.

Företagsinformation:

COW parfymeri AB
Norrlandsgatan 18
111 43 Stockholm

Tel: 08-611 1504

info@cowparfymeri.se

Org.nr: 556562-1165

COW parfymeri är auktoriserade återförsäljare av samtliga av sina varumärken.

Allmänna bestämmelser för medlemmar

Dessa bestämmelser reglerar COW parfymeris medlemsvillkor. Med medlem avses den som registrerat sig och via e-post fått vår bekräftelse.

Personuppgifter

År 1998 började personuppgiftslagen att gälla. Enligt denna lag måste du samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla personuppgifter du lämnar till oss kommer att behandlas av COW parfymeri i egenskap av ansvarig personal för denna. Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp skall kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig, utföra kreditkontroll, uppmärksamma dig på erbjudanden inom dina personliga intresseområden samt övrigt i marknadsföringssyfte.

COW parfymeri kommer aldrig låta någon tredje part använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig.

Om uppgifterna är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du möjlighet att få uppgifterna rättade eller raderade.

Mot bakgrund av den information som COW parfymeri nu lämnat samtycker du, genom att registrera dig, till att COW parfymeri får behandla personuppgifter som rör dig i enlighet med vad som framgår ovan, eller vad som i övrigt följer av personuppgiftslagen eller motsvarande lagstiftning i respektive land.

Giltighetstid

När du är registrerad som medlem gäller medlemskap tills vidare. Europeiska förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren.

Inga förpliktelser

Det kostar inget att registrera sig som medlem hos COW parfymeri och du kan när som helst avsluta ditt medlemskap. Detta gör du på den sida där du ändrar dina personliga uppgifter.

Nyhetsbrev

När du blir medlem/kund på COW parfymeri kan du välja om du vill ta emot erbjudanden eller inte från oss. Du kan när som helst logga in på ditt konto och tacka nej till framtida utskick.
 

Priser och Betalning

All priser som visas på våra varor inkluderar moms och i Kassavyn kan man se det totala priset inklusive moms, eventuella avgifter samt avdragna rabatter.

Du kan betala dina varor på COW parfymeri med Paypal, kreditkort, Visa eller Mastercard, alternativt faktureras via Klarna eller DIBS Easy.

Kreditkort

Din betalning är säkrad genom att COW parfymeri använder DIBS (www.dibs.se) som betalväxel. DIBS system är godkända av alla svenska banker samt certifierade enligt PCI DSS av VISA och MasterCard för att förmedla betaltransaktioner i högsta säkerhetsklass. All kommunikation mellan butiken och din bank sköts av DIBS och krypteras via SSL (Secure Sockets Layer). Att betalningen sker på en säker sida kan du se genom att adressen på betalsidan börjar med https:// samt att det visas ett hänglås i nedre högra hörnet av din browser. COW parfymeri har därmed aldrig tillgång till kortinformationen och kan därför inte registrera eller lagra dina kortuppgifter.

DIBS stödjer 3D Secure för att identifiera kortinnehavaren vid köp på Internet och därigenom minska risken för missbruk av kortuppgifter. Är ditt kort anslutet till 3D Secure kommer du att kopplas över till din bank för verifiering innan betalningen godkänns. Har du ytterligare frågor kring säkerheten eller betalningssätt är du välkommen att kontakta COW parfymeris kundtjänst

Faktura

Om du väljer att handla på Klarna Pay Later (faktura) vi ut en faktureringsavgift på 30kr och din faktura hanteras då av Klarna AB som får ta del av dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderdetaljer. Klarna gör så en kreditprövning utan kännedomskopia och ger dig 14 dagars betaltid. Läs mer här om Klarnas Data skydds policy.

PAYPAL

Betala enkelt och tryggt med PayPal. Du kan välja att betala med ditt PayPal-saldo eller ett betalkort eller kreditkort kopplat till ditt PayPal-konto. Mottagaren får pengarna utan att behöva se ditt kort- eller kontonummer.

Frakt och Leverans


Beräknad leveranstid är 1-3 arbetsdagar (med reservation för slutförsäljning).
När vi mottagit din order skickar vi en orderbekräftelse via e-mail och sedan ytterligare en bekräftelse när vi har packat din order. I den hittar du all information om hur du kan spåra paketet.

Ej uthämtade paket

För paket som inte blir uthämtade debiteras en avgift på 200 kr, för de extrakostnader det medfört oss (expediering, packning, emballage frakt, ev. postförskottsavgift, returfrakt, returbehandling samt insortering tillbaka på lagret).

Fraktsätt

Vi skickar våra paket rekommenderat med Posten eller DHL. Detta innebär att de levereras hem till dig alternativt får du en avi eller sms-avisering och hämtar försändelsen på närmaste utlämningsställe.

Hämta i butik

Du kan även välja att hämmta upp ditt paket i butiken på Norrlandsgatan 18 i Stockholm.

Transportskador

Upptäcker du en skada redan på utlämningsstället, ska det anmälas på platsen. Upptäcks skadan först då du öppnar försändelsen görs skadeanmälan till COW parfymeri.

Vid tvist

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Övrigt

COW parfymeri levererar inom Europa med undantag för Norge.

Fraktkostnad

Vid frakt inom Sverige tillkommer 60 kr. Order över 600 kronor inom Sverige har fri frakt.
Frakt till övriga länder visas i kassan.

 

Returer


Du har full retur inom 14 dagar, under förutsättning att förpackningen är oskadad och oöppnad. Vid byte står du för returfrakt och transportrisk.  Bifoga returnotan och ange orsaken till returen.

Observera att vi inte byter eller accepterar retur av reavaror.

Vänligen notera att COW Parfymeri inte godtar returer eller reklamationer för produkter där överkänslighet har uppstått eller om produkten inte passar din personliga hudtyp. COW ansvarar inte heller för allergiska reaktioner.


Vi kontrollerar alla våra paket innan de skickas iväg. Skulle en vara trots detta vara trasig eller felaktig vid leverans skall ni så snart som möjligt kontakta oss på info@cowparfymeri.se eller ring oss på 08-611 15 04.


COW parfymeri följer konsumentköplagen vid eventuella reklamationer. Felaktig eller skadad vara ska reklameras inom 14 dagar och då står COW parfymeri för returfrakten. Bifoga returnota och ange felet. Tänk på att alltid spara kvitto på försändelsen vid retur.
Upptäcks felet först efter 14 dagar, måste COW parfymeri kontaktas omgående.

Alla paket som lämnar oss är försäkrade.