AETHER parfum - Cow Parfymeri

AETHER parfum

Sinnenas kemi

Varifrån kommer dessa eteriska, skarpa, retro- futuristiska skapelser? Kunde de ha designats av galna vetenskapsmän från ett annat solsystem?
Ett helt nytt bibliotek av dofter, Aether är en kemisk reaktion som sätter fantasin i brand och läker hjärtats besvikelse över alla flaskor fyllda av konformitet och realiteten av parfymens enformiga vardaglighet. En samtida farmakopé för äventyrliga själar som vill bli överraskade och bländade av en ny skapelse.

Aether är en hyllning till syntetiska molekyler och kemins frenesi. Elementära molekyler exploderar var och en av parfymerna till en bisarr abstraktion, en vacker främling. Näsan, som inte möter någon känd ingrediens är till en början överraskad men ger sedan efter för en äkta känsla: upptäckten, den första dagen, första gången. Om varje molekyl har en karaktäristisk doft, vem kunde gissa exakt vad doften av aldehyden C12 eller ISO E SUPER skulle vara?

Ibland en skimrande bubbla och ibland bländande skönhet, molekylen - detta nästan-ingenting i oändligheten- är den heliga unga musan för AETHERs kollektion. Ingen blomsterprakt eller historiskt traditionella råvaror; Snarare anspelning på metallisk växtlighet, okända träslag, omärkliga ljud, kommande stunder ... Dessa dofter av kejserlig fantasi avundas inte i andras kölvatten, utan föredrar en lysande gloria, en magisk ring, en aura av humor och mystik.

 

Läs mer
Läs mindre
Filter Filter
Doftnoter
aldambre aldehyder etylacetat habdanolide iso e super menthanylacetate phenyloxide rose oxide tonalid