Dr. Dennis Gross Skincare - Cow Parfymeri

Dr. Dennis Gross Skincare

En revolutionerande hudvårdsserie med innovativa, dermatologiska produkter som effektivt ger synliga och varaktiga resultat.


Grundaren Dr. Dennis Gross, är en av USAs främsta hudläkare som själv arbetar aktivt på sin hudvårdsklinik på Manhattan, New York. Sitt stora genombrott fick han i samband med lanseringen av sin professionella kemiska Alpha Beta Peel och när han sedan följde upp med Alpha Beta Daily Face Peel, (det första kliniska peelingsystemet i två steg, för hemmabruk) blev han en självklar auktoritet på syror även direkt till konsument.

Sedan dess har serien sedan utvecklats med flera multifunktionella produkter som levererar resultat utöver det vanliga. Innehållet baseras på en kraftfull mix av alpha- och betahydroxisyror, retinol, hylaruonsyra, vitaminer, antioxidanter och kraftfulla växtextrakt, alltid i linje med den senaste vetenskapliga forskningen.

Dr. Dennis Gross får ständigt nya utmärkelser för sina resultatgivande produkter som tar vid där andra hudvårdsprodukter inte räcker till.

 

 

Läs mer
Läs mindre
Filter Filter
Hudtyp
Acne fet/kombination normal ojämnt pigment torr/känslig Vuxen