OSKIA - Cow Parfymeri

OSKIA


BIO-AKTIV NÄRING FÖR HÄLSOSAM ,OCH VACKER HUD


OSKIAs lyxiga näringsformulas är utformade med hjälp av biotillgängliga näringsämnen och komplexa naturliga aktiva ingredienser för att ge dig en vacker hälsosam lytster.
Vitaminer, mineraler, proteiner och omegaoljor samarbetar för att förbättra cellaktiviteten och effektiviteten, vilket leder till en hälsosammare hud - det första steget i ett modernt förhållningssätt till hudvård.
De bioaktiva näringsämnena blandas sedan med de mest avancerade och högteknologiska naturaktiva ämnena (inklusive växtstamcellteknik, peptidkomplex, antioxidanter, enzymer, prebiotika, växtekstrakter och oljor) för att bekämpa alla vanliga problem som hör samman med åldrande och effekterna av livsstil och miljö.
Resultatet är en hälsosam, glad och glödande hud du kan vara riktigt stolt över.
Vinnare av över 50 internationella produkt- och varumärkespriser inklusive Best British Brand  (för tredje året i rad) & Best Natural Brand.

OSKIA är ett Brittiskt naturligt varumärke

Läs mer
Läs mindre
Filter Filter
Avdelning
COW JUL SHOP For Her Hudvård JUL Kropp och Bad Sommarpackning The Naturals
Kategori
Bad Clean Beauty For Her Fukt För Hudvårds fans För Hudvårdsnörden Gift guide - hudvård Gift guide - kropp Ikonisk Hudvård Ikoniska produkter Lotion Mask Naturlig/Eko OIL Olja Peeling Rengöring Serum Skrubb Solskydd Till den som älskar en klassiker Till den yttorra Till Henne Till minimalisten Travel Size Vinterhud Ögon
Hudtyp
acne anti-aging fet/kombination normal ojämnt pigment torr/känslig Vuxen