Parfumeri Generale - Cow Parfymeri

Parfumeri Generale

Tekniskt avancerade och djärva dofter skapade av Pierre Guillaume.  Skapade för att väcka känslor och band mellan doften och den som bär den.

Namnet är en lek med grundarens initialer, Pierre Guillaume. Kollektionen började byggas 2002 och är en samling dofter olikt andra. Med hjälp av sin bakgrund inom kemi har Pierre skapat något unikt för varje doft. Det kan vara allt från en helt ny ingrediens, till sättet som den tillverkats på. Målet är att skapa känslor, en påminnelse om hur intimt förhållandet mellan en person och dennes doft är.
Parfumerie Générale sköter processen bakom att skapa en doft i sina egna anläggningar, hela vägen från idé till paketering. De dyrbara vätskorna skyddas av tunga glasflaskor som kallas "Dioènes", enkelt numrerade för att undgå att klassificeras som manliga eller kvinnliga dofter.
Varje "Dioène" säljs i svart och vaniljfärgade (alcedony gul) förpackningar i vilken du hittar en broschyr innehållande historien bakom doften, formulering och koncentration osv.
 

Läs mer
Läs mindre
Filter Filter
Doftfamilj
citrus/hesperider green woods
Doftgrupp
fresh woody
Doftnoter
galbanum mysk rokelse tra