ROOM 1015 - Cow Parfymeri

ROOM 1015

DR MIKE
Michael Partouche började som en doktor av krämer och medikament mitt i en armé av pillerburkar. Trots musikaliteten i de komplicerade namnen, var detta ett fängelsestraff av evig tristess för apotekaren med korp-svart hår och tatuerad hud.

Han flydde apotekarens vardag och kastade sig, hjärta och själ, in i hypnotiska rytmer, piercande melodier, slingrande solon ... kort sagt, psykedelisk rock.
Gitarren blev hans räddning.
Michael stage-dök in i rock "som förhöjer medvetandet," dess förrädiska delirium, dess blodbad och förstörelse, dess flärd och omåttlighet, dess romantik - fångad mellan uppror och förtvivlan ... Nu en rocker på heltid, flyttade Dr Mike till London under fem år, där han lärde sig branchen på turné och på scenen.
Tillbaka i Frankrike, bestämde han sig för att förena sina två passioner på sitt sätt. Vid korsningen mellan hudvård och musik, fann han doft ... Behandla sjukdomen "anonymitet" med kraftfulla doftande blandningar, bandagera uppgivna själar med parfymer med perfekta akord som motverkar effekterna av tidens gång med outplånliga spår.
RUM 1015
Inspirerad av en radikal rock estetisk, det ultrapolerade utseendet hos bara tillsynes våldsamma personas, den väldoftande auran hos kändisar och blixtar och strålkastare på scenen, komponerar Michael Partouche dofter på full volym.
För att få sin fantasi till liv, valde han två parfymörer med enorm kompetens, en elektrisk duo som inte är rädda för att pumpa upp decibelen på hardcore kompositioner. Amélie Bourgeois och Anne-Sophie Behaghel gör sin entré för att ge ett rock- riff till psykedeliska spår i en enda inandning.

Läs mer
Läs mindre
Filter Filter
Doftfamilj
floral oriental lader/tobak modern oriental
Doftgrupp
floral oriental woody
Doftnoter
anis bergamott bävergäll cashmeran ceder cistus citron enbar grapefrukt kanel kardemumma koriander kummin labdanum lime mint mysk patchouli pepper saffran suderal syren tra vanilj vetiver viol