Septième - Cow Parfymeri

Septième

Septième föddes ur Janina Boss Tåhlin och Malin Lindholms behov av att omdefiniera hårvård genom att kliva bort från traditionella rutiner och introducera ett enklare tillvägagångssätt. Namnet Septième hänvisar till 7:e arrondissementet i Paris, där de båda bor, och detta område tjänar som en av de främsta inspirationerna för märket. 

Septième är ett företag som blandar och firar det bästa av två kulturer: den rena estetiken och minimalismen i skandinavisk design, kombinerat med den etablerade franska lyxen och 'Je ne sais quoi' ansträngningslösheten hos franska kvinnor.

Idén bakom Septième föddes när vår medgrundare gick till sängs en kväll efter att ha genomfört sin kvälls skönhetsrutin och insåg att hon hade använt ett antal produkter för hennes hud, inklusive cleanser, serum och fuktighetskräm, men inte en enda produkt för hennes hår. 

"Jag skulle aldrig gå till sängs utan att ta bort min smink, så varför skulle jag gå till sängs utan att ta bort produktrester och andra orenheter från mitt hår" 

Frustrerade över bristen på en produkt som matchade deras vision bestämde de sig för att skapa sin egen. I samarbete med ledande svenska skönhetsexperter och forskare banade de väg för en innovativ produkt som gav dem det exakt önskade resultatet. De skapade en revolutionerande vattenfri hårrengöringsmist som för hårvård in i framtiden med ansträngningslöshet.
Läs mer
Läs mindre