The Grey Men's Skincare - Cow Parfymeri

The Grey Men's Skincare

UTVECKLAT EXKLUSIVT FÖR MÄN.

 

Som inköpare i modebranschen, reste Gregor regelbundet runt jorden, en livsstil som innebar att Gregor lärde sig att resa med lätt packning. Men trots långt letande kunde Gregor inte hitta en kompakt hudvårdsserie för män som passade hans situation och resväska och det fick honom att tänka. Grey - som Gregor kallas av sina vänner - ville ha ett hudvårdssystem som hade samma lyxiga känsla och effektivitet som hos hudvårdsprodukter för kvinnor, kombinerat med enkelheten och bekvämligheten hos en enkel hudvårdserie för män. Idén om GRAY föddes ...

The GREY Mens Skincare är formulerad med naturliga, föryngrande ingredienser rika på anti-oxidanter som hjälper dig att skydda din hud och får den att kännas fräsch och återfuktad. Deras hudvårdsprodukter utvecklas uteslutande för män, för att bevara, skydda och ge näring - vilket resulterar i en bättre och hälsosammare hud.

GREYs är en kompakt och praktisk hudvårds serie - en rutin som består av fem produkter och ändå erbjuder en fullkomlig vård för din hud.

Dag-, natt- och ögonvårdsprodukter kombineras till ett, vilket betyder att du kan resa lätt utan att göra avkall på din hudvårdsrutin.

Hudvårdsystemet förbättras och stöds av THE GREY dagliga vitaminintagssystem.

Vid sidan om sina hudvårdsprodukter har de utvecklat en speciell vitaminformel som är skräddarsydd för aktiva män: 30 doser av speciella vitaminer och mineraler som innehåller anti-aging, anti-stress, anti-oxidant och generella hälsokomponenter som komplimenterar hudvårdsprodukterna och hjälper dig att bekämpa ålderstecknen från ett aktivt och stressigt liv.

 

Läs mer
Läs mindre