Vintner's Daughter - Cow Parfymeri

Vintner's Daughter

Vid närmare genomgång av sin alltmer komplicerade hudvårdrutin insåg vingårdsägaren April Gargiulo att nästan alla hennes hudvårdsprodukter innehöll höga nivåer av ineffektiva och giftiga fyllmedel. När hon forskade vidare och upptäckte de kumulativa skadorna som dessa kemikalier har på våra system, sökte April efter toxinfria alternativ - provade allt från "kult-skönhetsoljor" till kokosmör.

Hon fann att många naturliga produkter försakade aktivitet och resultat till förmån för en formula som bara doftar gott.
Fast besluten att skapa det mest aktiva och lyxiga serumet, startade  April en 2 år lång forsknings- och formuleringsprocess.
Med sin bakgrund som producent av fina viner, visste April att hon kunde skapa något helt unikt. Tillsammans med skönhetsindustrins främsta experter innom naturlig hudvård, började hon arbeta mot målet- att skapa en hjälte-produkt som skulle tillgodose alla hennes hudproblem- allt från fina linjer och rynkor till akne till elasticitet och generell lyster.
 I likhet med processen för vinproduktion, börjar Vintner's Daughter med att söka världens finaste råvaror och hedra dessa ingredienser genom en krävande och tidskrävande formuleringsprocess.

Resultatet är Active Botanical Serum, ett kraftfullt, multikorrektivt serum för ansiktet som har förtjänat en kultstatus världen över.
Läs mer
Läs mindre