Westman Atelier - Cow Parfymeri

Westman Atelier

Gucci Westman är en av världens främsta makeupartister och har mer än 20 års erfarenhet inom yrket. Hon föddes i Kalifornien och är uppvuxen i Sverige. 
Hon har gjort allt från ikoniska omslag för Vogue, W Magazine, Harper's Bazaar och Vanity Fair med fotografer som Annie Leibovitz och Mario Testino, till att jobba backstage med Proenza Schouler, Carolina Herrera och Vera Wang.
Westmans signaturlook med naturligt strålande och frisk hud har åtråtts av branschens främsta insiders i åratal, och hon blev känd för att skapa “second-skin”-looks för klienter som Anne Hathaway, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon och Gwyneth Paltrow.

Gucci är vegetarian sedan lång tid tillbaka och har ett starkt engagemang för holistisk livsstil. Hon anser att lyxiga, effektiva och rena produkter inte behöver vara en motsägelse.  
Med sin egen karriär som inspiration och hennes passion för produktutveckling lanserade Westman sin egen linje, Westman Atelier, under 2018. Hon har designat ett krämigt sortiment av sömlösa foundations, rouge, bronzers och highlighters där hon arbetar enligt en strategi att använda naturliga ingredienser i första hand. Produkterna är utvecklade för att fungera tillsammans som en makeup-garderob. Gucci Westman har skapat en ny standard för lyx i rena och medvetet utformade skönhetsprodukter.  
Naturligt vacker, strålande, förstärkt hud- nu tillgänglig för alla.

Läs mer
Läs mindre
Filter Filter
Passar till
Accessoarer Bronzer Concealer Crème Rouge Foundation Läppglans Läppstift Mascara Puder Rouge Shimmer och Highlight Ögonskugga