Köp Barely Cosmetics - Definer Soft Pink - Cow Parfymeri

Definer Soft Pink

115 kr
Välj färg:
Lägg till i önskelista

Not your average sponge

På grund av sin sammetslena textur gör Barely Definer Soft det otroligt att få till en jämn och naturlig finish på din foundation. Vi rekommenderar den både till applicering av basprodukter och till "blending" vid contouring.

Använd Barely Definer Soft för att skapa en perfekt bas för att sedan skapa en tydligare definition med hjälp av Barely Definer Hard.

  • Perfekt för applicering av fuktkräm, primer, foundation och concealer.
  • Latex-fri, non-alöergenic, doft-fri och perfekt för känslig hy.
  • Hållbar! Tvätta regelbundet för att undvika bakterier.
  • Passar för användning med flytande, creme och puderprodukter.

För Bästa Resultat: Blöt ner med varmt vatten ( fyll den ordentligt med vatten, så att den sväller och krama ur). Detta ger en större kontaktyta på svampen och gör appliceringen snabb och reducerar svampens absorbtion av produkt vilket i sin tur gör att din foundation räcker längre.

Läs mer
Läs mindre
Användning

- Concealer kan appliceras med den platta delen på partiet under ögonen. En bra idé är att applicera med lätta, studsiga tryckningar för att stimulera blodcirkulationen. Om concealern skall användas för att täcka exempelvis en blemma, så är den spetsiga delen lättast att använda och då genom att pressa dit produkten.

-Applicera flytande foundation först på handryggen för att värma upp prosukten något, doppa sedan svampen och applicera den på ansiktet med lätta, studsande tryckninar för att få en jämn och nästan air-brushed finish.

Ingredienser

Mer från Barely Cosmetics

Betyg