Köp Kilian - Moonlight In Heaven - Cow Parfymeri

Moonlight In Heaven

2190 - 2740 kr
Välj färg:
Storlek
50 ml EDP 50 ml EDP 30 ml 30 ml
Lägg till i önskelista

Inspiration: En bländande stråle av pärlande ljus dansar på havets yta, bevittnat av två älskande som betraktar från en balkong draperad i en svävande vit väv som verkar levande då den svarar på en varm vind som blåser. De älskande, högt över jorden kan nästan röra vid stjärnorna, med fulla hjärtan och kroppar lätta som luft.

Doftupplevelse: Allestädes närvarande, Moonlight in Heaven gnistrar med en citrus öppning som drivs av en duo av citron och grapefrukt, kryddad med rosa peppar. Kokosmjölk och ris-vita som månens yta- rundar av krämig mango och pudrig jasmin sambac, medan en 'dry-down' av tonka bönor omsluter en delikat vetiver.

Noter: citron, grapefrukt, rosa peppar, kokosmjölk, ris, mango, jasmin sambac, tonka bönor, vetiver

 

Ett oemotståndligt objekt, den svarta lackade coffretten är olik som någon annan. Månens bleka glans efterliknas med opaliserande pärlemor, dess toner förändras från brun till gul till violett, formad i Art Deco stil. Varje clutch kommer verkligen att vara one-of-a-kind. Inuti är glasflaskan på 50 ml färgad Klein Blue, som förkroppsligar KILIAN PARIS filosofi om parfym som konst.

 

Doftgrupp: Fresh

Kilian Olfactive family: The Fresh

Kilian Kollection: Moonlight in Heaven

Parfymör: Calice Becker

Läs mer
Läs mindre
Användning
Ingredienser

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Du kanske även gillar

Mer från KILIAN PARIS

Betyg