Köp Mona di Orio - Oudh Osmanthus - Cow Parfymeri
exclusive

Oudh Osmanthus

3500 kr
Välj färg:
 
Lägg till i önskelista

Många parfymer som kallas Oudh hävdar att de innehåller äkta Oudh. Vad som är viktigt att vara medveten om här är att de flesta av dem i själva verket innehåller en syntetisk kopia  och inte den essentiella oljan Oudh, som faktiskt är något helt annat.

Mona di Orio studerade de båda varianterna noggrant och auran, intensiteten och det vackra djupet hos den riktiga Oudhen är så fantastisk, så mystisk och så komplex jämfört med den syntetiska som är mer en trevlig trä-, läder- och kryddbas utan vibration eller mystik.

Ny förpackning, nytt namn, Original Formula. Den gåtfulla och mycket uppskattade eteriska oljan, äkta Oudh från Laos strålar från kärnan av Mona di Orio s "Oudh Osmanthus" ,kastar en mystisk besvärjelse på de andra noterna och lyfter fram deras skönhet. Sedan tidernas begynnelse, på grund av sin sällsynthet och kostnad, är den dyrbara Oudhen traditionellt reserverat för gudar och Majestäter. Det är ett mysterium, en myt som går långt utöver en doft som förtrollande och lyxig som tusen och en natt.


Denna doft öppnar med noter av citrus och dyrbara kryddor som elemi, petitgrain och grön mandarin blandat i ett förföriskt möte. En kärleksdryck med strålande sensualitet, Oudh Osmanthus avslöjar en efter en sina förbryllande aspekter omväxlande mellan djuriska, läderartade, träiga och balsamiska toner. De omfamnar varandra i en passionerad livfullhet med skuggig patchouli, en mystisk nagarmotha, ceder från Atlas och grå bärnsten, en trollbindande formel som är rik och berusande. Absolut osmanthus, den köttsliga blomman med sina charmigt varma och fascinerande inslag av jasmin, honung och aprikos tempererar den kraftfulla styrkan i Oudhen genom sin utsökta nektar.

Original Formula.

75 ml Eau de Parfum

Parfymör: Mona di Orio

Doftnoter: Elemi, Petitgrain, grön mandarin, Oudh, nagaramotha, Absolut Osmanthus,

Ceder, Grå Bärnsten, Pathouli

Läs mer
Läs mindre
Doftnoter

Doftnoter:

Topp: Elemi, Petitgrain, Grön Mandarin

Hjärta: Oudh (Laos), Nagramotha, Absolut Osmanthus

Bas: Ceder, Grå bärnsten, Patchouli

Du kanske även gillar

Mer från Mona di Orio

Betyg