Betalning och Leveranser

Betalning

Idag kan du betala dina varor på COW parfymeri med Paypal, kreditkort, Visa eller Mastercard, alternativt faktureras via Klarna eller DIBS Easy.

Kreditkort

Din betalning är säkrad genom att COW parfymeri använder DIBS (www.dibs.se) som betalväxel. DIBS system är godkända av alla svenska banker samt certifierade enligt PCI DSS av VISA och MasterCard för att förmedla betaltransaktioner i högsta säkerhetsklass. All kommunikation mellan butiken och din bank sköts av DIBS och krypteras via SSL (Secure Sockets Layer). Att betalningen sker på en säker sida kan du se genom att adressen på betalsidan börjar med https:// samt att det visas ett hänglås i nedre högra hörnet av din browser. COW parfymeri har därmed aldrig tillgång till kortinformationen och kan därför inte registrera eller lagra dina kortuppgifter.

DIBS stödjer 3D Secure för att identifiera kortinnehavaren vid köp på Internet och därigenom minska risken för missbruk av kortuppgifter. Är ditt kort anslutet till 3D Secure kommer du att kopplas över till din bank för verifiering innan betalningen godkänns. Har du ytterligare frågor kring säkerheten eller betalningssätt är du välkommen att kontakta COW Parfymeris kundtjänst.

Faktura

Om du väljer att handla på Klarna Pay Later (faktura) vi ut en faktureringsavgift på 30kr och din faktura hanteras då av Klarna AB som får ta del av dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderdetaljer. Klarna gör så en kreditprövning utan kännedomskopia och ger dig 14 dagars betaltid. Läs mer här om Klarnas Data skydds policy.

Leveranser

Beräknad leveranstid är 1-3 arbetsdagar (med reservation för slutförsäljning).
När vi mottagit din order skickar vi en orderbekräftelse via e-mail och sedan ytterligare en bekräftelse när vi har packat din order. I den hittar du all information om hur du kan spåra paketet.

Ej uthämtade paket

För paket som inte blir uthämtade debiteras en avgift på 200 kr, för de extrakostnader det medfört oss (expediering, packning, emballage frakt, ev. postförskottsavgift, returfrakt, returbehandling samt insortering tillbaka på lagret).

Fraktsätt

Vi skickar våra paket rekommenderat med Posten eller DHL. Detta innebär att de levereras hem till dig alternativt får du en avi eller sms-avisering och hämtar försändelsen på närmaste utlämningsställe.

Stockholm: Order lagd innan kl 10 leveras samma dag mellan kl 17 och 22

Övriga städer: Order lagd innan kl 10 levereras nästa dag mellan 17 och 22Transportskador

Upptäcker du en skada redan på utlämningsstället, ska det anmälas på platsen. Upptäcks skadan först då du öppnar försändelsen görs skadeanmälan till COW parfymeri.

Vid tvist

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.