Köp Laura Mercier - Purifying Micellar Water - Cow Parfymeri

Purifying Micellar Water

340 kr
Välj färg:
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg till i önskelista

RENGÖRANDE MICELLÄR VATTEN FÖR ALLA HUDTYPER

Ett micellärt vatten som är ett essentiellt steg i Laura Merciers hudvårdsrutin. En allt-i-ett rengöring som inte behöver sköljas av och som verkar lugnande på huden. Fylld med vitamin- och aminosyrarikt Näckros-extrakt och Noni extrakt, renar och återupplivar det huden. Även envis makeup sveps effektivt bort. Huden lämnas mjuk och återfuktad.

EDITORS NOTE:
Micellär vatten är perfekt för dig som vill ha en snabb och effektiv makeup bortagning och inte vill behöva skölja av rengöringen. För dig som gör en double-cleanse på kvällen så är ett micellär vatten ett perfekt första steg och fungerar även som en morgonrengöring. 

Läs mer
Läs mindre
Användning

Fukta en bomullsrondell och svep över huden.

Ingredienser

WATER/AQUA/EAU, BUTYLENE GLYCOL, PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER, PROPANEDIOL, PEG/PPG-35/40 DIMETHYL ETHER, GLYCERIN, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, SEA WATER/MARIS AQUA/EAU DE MER, ROSA GALLICA FLOWER EXTRACT, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL, PORPHYRIDIUM CRUENTUM EXTRACT, NYMPHAEA ALBA FLOWER EXTRACT, MORINDA CITRIFOLIA LEAF EXTRACT, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, SODIUM METAPHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SORBIC ACID.

Du kanske även gillar

Mer från Laura Mercier

Betyg