Köp HIRAM GREEN - Shangri La - Cow Parfymeri

Shangri La

1700 kr
Välj färg:
Antal: 
Lägg till i önskelista
EN MYTOMSPUNNEN UTOPI AV KLAR CITRUS MED ETT BLOMMANDE HJÄRTA OCH EN RIK BAS AV EKMOSSA

"Ända sedan jag slutade producera Shangri La 2018 har mina kunder bett om att den ska komma tillbaka. Nu var det dags att lyssna, och jag kan med glädje presentera en uppdaterad version av Shangri La."
- Hiram Green

Originalformulan av Shangri La introducerades 2014 som en uppföljning till Hiram Greens debutdoft Moon Bloom. Den inspirerades av och namngavs efter det fiktionella landet beskrivet i James Hiltons bok Lost Horizon från 1933. Hilton beskriver Shangri La som en mytomspunnen utopi i Himalaya, ett paradis på jorden isolerat från resten av världen där människor är nära på odödliga. Hiram Green tolkade skönheten och renheten hos Shangri La i en modern version av en chypre-doft. Chypre-dofter karaktäriseras av kontrasten mellan friska citrusackord och en träig bas av ekmossa.

Shangri La är en klar och luftig parfym med exotisk karaktär. Doften öppnar upp med en frisk våg av citron, apelsin och bergamott som följs av en fyllig bukett av persika, jasmin, orris, ros, kanel och varma kryddor. Det rika hjärtat förankras i en jordig bas av vetiver och ekmossa.


50ml EdP (2022)

Parfymör: Hiram Green
Läs mer
Läs mindre
Doftnoter
Citron, apelsin, bergamott, persika, jasmin, ros, orris, kanel, varma kryddor, vetiver, ekmossa

Du kanske även gillar

Mer från HIRAM GREEN

Betyg