Köp Mona di Orio - Tubéreuse - Cow Parfymeri
exclusive

Tubéreuse

2200 kr
Välj färg:
 
Lägg i kundvagnen
Lägg till i önskelista

När man tänker på tubereuse i parfym är det oftast den version de flesta parfymörer gillar att understryka: den nattliga versionen, då blommans doft är som mest intensiv. Under dagen är den mera diskret och lugn, men då natten nalkas vaknar denna " Nattens drottning" ur sin slummer och avger en djup, nästan animalisk doft.

I Tubéreuse har Mona di Orio skapat, vad hon kallar, en "Skymnings Tubereuse"- grönare och fräschare än sin nattliga skepnad men fortfarande berusande och kraftfull.

 

Doften öppnar med en fantastisk, pepprig explosion av bergamotte och gröna noter, vilket ger tubereusen ett intryck av vara lugnare, mera transparent, som efter ett uppfriskande lätt regn. Men snart slinker den omisskänneliga, narkotiska tubereusen fram, flankerad av krämiga noter av benzoin och ambra, matchad med den mjölkiga nötigheten av heliotrope och kokos.

 

Tillsammans med Tubéreuse’s topnoter, går de ibland skarpt blommiga nyanserna av heliotrope samman med Tubéreuse’s gröna fasetter som balanserar ut dess krämiga och myskiga basnoter. Vänlig men ändå förförisk.

 

Perfekt för tubereuse fans som letar efter en lättare, vänligare, gönare version av blomman.

EDP (2011) 75 ml.

Doftgrupp: Floral

Doftfamilj: Foral Oriental

Parfymör: Mona di Orio

Läs mer
Läs mindre
Användning
Ingredienser
Rosépeppar, bergamot, Indisk tuberose absolute, benzoin, cashmeran, heliotrope.

Du kanske även gillar

Mer från Mona di Orio

Betyg