COWSHED - Cow Parfymeri

COWSHED

COWSHEDs filosofi är att skapa produkter som är ärliga, naturliga och aromaterapeutiska. De doftar underbart, och levererar vad de lovar.  Alla produkter tillverkas i Storbritannien av de bästa ekologiska, fairtrade och viltskördade botaniska ingredienser. Endast de finaste ekologiska eteriska oljor används från blommor, blad, frön, frukter, stjälkar och rötter.  Förutom oljor, örter och blommor, används otaliga andra närande naturliga ingredienser med vitaminer, fleromättade fettsyror, antioxidanter och anti-aging ingredienser. COWSHED testar naturligtvis inte på djur och produkterna är fria från parabener, petrokemi, sulfater och syntetiska dofter och färg.

 

Den flerfaldigt prisbelönta COWSHED serien lanserades 1998 och var i första hand utvecklad för COWSHEDs första exklusiva Spa, Babington House i England. 

Bakom COWSHED ligger engelska Soho House Group, som äger flera lyxhotell i Storbritannien, USA och Tyskland samt egna Cowshed butiker, spa och eftertraktade medlemsklubbar på flera ställen i England.

Läs mer
Läs mindre
Filter Filter
Kategori
Dusch&Tvål Hand och Fot Lotion Naturlig/Eko Skrubb