Köp Dr. Dennis Gross Skincare - Hyaluronic Marine Meltaway Clea

Hyaluronic Marine Meltaway Cleanser 60 ml

275 kr
Välj färg:
 
Lägg i kundvagnen
Lägg till i önskelista

OLJEFRI, ÅTERFUKTANDE RENGÖRING FÖR ALLA HUDTYPER


Denna återfuktande, lätta rengöring är fylld med hyaluronsyra, marina alger, kiwi och aloe för att ta bort makeup, lugna huden och förhindra fuktförlust.  Huden lämnas mjuk och återfuktad, aldrig stram eller torr. Allergitestad - säker för alla hudtyper, även känslig och torr hud. Denna rengöring är även säker och effektiv på att ta bort ögonmakeup. 
Meltaway Cleanser är en oljefri, återfuktande rengöring som helt tar bort vattenfast makeup, smuts och olja. För bästa resultat använd tillsammans med Microfiber Face Cloth för att torka rent, alternativt skölj av med vatten. 


Ingredienser:

  • Hyaluronsyra: En potent molekyl som finns naturligt i huden och som förbättrar hudens egen fuktretention för varaktig återfuktning. Den håller 1 000 gånger sin vikt i vatten för att återfukta på djupet.
  • Marina alger: Rika på essentiella aminosyror och B-vitaminer, vilket förbättrar hudens elasticitet och fuktinnehåll. Det hjälper till att förstärka hudbarriärfunktionen och ger lugnande egenskaper som hjälper till att lindra torr hud.
  • Aloe: Denna antioxidant lugnar omedelbart och läker huden genom att låsa in fukt och hjälpa till att öka kollagenproduktionen. Det ger skydd, lugnar inflammation och lindrar irritation orsakad av torr, skadad hud.

60ml
Läs mer
Läs mindre
Användning
Ingredienser

Mer från Dr. Dennis Gross

Betyg