Surratt Beauty - Cow Parfymeri

Surratt Beauty

Surratt Beautys skapare, Troy Surratt, är en av sköhetsindustrins mest efterfrågade och respekterade makeup-artister.

Troy flyttade till New York från födelsestaten Kansas, för att studera vid the Fashion institute of technology och Parsons School of design. Hans skicklighet som mode illustratör kom väl till pass när han sedan valde att påbörja en karriär som makeup-artist, som elev till legendariska Kevyn Aucoin.

Han skapade kosmetikserien Tarte samtidigt som han var talesperson för Beauty.com.

2004 blev han konsulterande makeup artist för Maybelline New York, där han ledde utvecklingen av New Artist både för inrikes och globala reklamkampanjer. Han reste världen över i marknadsförings syfte för den L’Oréal ägda giganten.

Surratt Beauty är resultatet av nära 10 års efterforskningar och består av en linje specialtillverkade produkter inspirerade av det oöverträffade konstnärskapet och skickligheten av Japanska metoder. Under framtagandet av sin serie reste han till Japan ett otal gånger för att finna hantverkare, ingredienser och formuleringar av allra högsta kvalitet för att sedan höja innovationsnivån ytterligare. Resultatet är en unik och banbrytande kollektion.

En mästare på färg. Surratt är känd för sin professionella värdighet, sitt brinnande engagemang och sitt sinne för detaljer. Hans expertis och och konstnärskap är efterfrågat av toppredaktörer såväl som en hängiven kundkrets av celebriteter och insiders i skönhetsindustrin världen över. Surratt Beauty säljs exklusivt på Barneys i New York, Libertys i London och COW Parfymeri i Sverige.

Läs mer
Läs mindre
Filter Filter
Produkttyp
Accessoarer Bronzer Concealer Crème Rouge Eyeliner Foundation Läppglans Läppstift Mascara Moisturizer Penna Primer Puder Rouge Shimmer och Highlight Tinted Moisturizers Ögonbryn Ögonskugga