Köp Verso - Verso 4. Super C Serum - Cow Parfymeri

Super C Serum

850 kr
Välj färg:
 
Lägg i kundvagnen
Lägg till i önskelista
Super C Serum är ett serum som boostar och bevarar hudens välbefinnande. C-vitamin finns naturligt i det översta hudlagret och spelar en viktig roll för hudens naturliga skydd. Genom att lägga till Verso Super C Serum i din dagliga hudvårdsrutin stärker och boostar du huden så att den utstrålar fräschör och välmående.
C-vitamin är en potent antioxidant som hjälper till att skydda huden mot yttre påfrestningar, minska tecken på för tidigt åldrande och ge huden 
lyster och glow.

Verso Super C Serum innehåller Tetrahexyldecyl Ascorbate; en stabiliserad oljelöslig form av C-vitamin som är högeffektiv, skonsam och levererar synbara resultat. 

Verso Super C Serum innehåller också E-vitamin som hjälper till att förbättra hudens naturliga skydd och framhäva en naturlig lyster och fasthet.

Serumet är också formulerat med ett extrakt från den australiensiska superfrukten Kakadu Plum som är världens rikaste källa på C-vitamin. Kakadu Plum är en stark antioxidant med förmågan att öka effekten av andra vitaminer och antioxidanter. Kakadu Plum innehåller 100 gånger mer C-vitamin än en apelsin.
Superantioxidanten Phloretin är en annan mycket viktig huvudingrediens i Verso Super C Serum. Den skapar en jämnare hudton, minskar uppkomsten av ojämn hudstruktur och lugnar rodnad. Ingrediensen är ett växtbaserat derivat från äpple.

Läs mer
Läs mindre
Användning
Applicera 1-2 pump över ansikte, hals och dekolletage i morgonrutinen efter rengöring. Komplettera med en dagcreme och solskydd under dagen. 
Kan även användas på kvällen innan nattcreme.
Ingredienser
Aqua, Shea Butter Ethyl Esters, Butylene Glycol,Tetrahexyldecyl Ascorbate, Sodium Acrylates Copolymer, Glycerin, Phloretin, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Biosaccharide Gum-1, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Lecithin, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Du kanske även gillar

Mer från Verso

Betyg