Pestle and Mortar - Cow Parfymeri

Pestle and Mortar

Irländska serien Pestle & Mortar har hyllats i press och social media sedan starten och vi på COW älskar deras no-nonsense inställning till hudvård, produkternas kvalitet och de snabba resultaten.

Ett familjeägt varumärke som förtjänar sin Kult-status med råge!

Som upptagen mamma till fem barn, behövde Sonia Deasy en enkel och effektiv hudvårdsrutin som hon kunde lita på. Och hon var inte ensam. När hon började arbeta tillsammans med sin man, den hyllade internationella fotografen Padraic Deasy, såg hon för första gången hur torr, matt och flammig hans modellers hud såg ut när man kom nära inpå.

Hon kände att det måste finnas en bättre lösning, så hon började söka efter en på egen hand och I nära samarbete med sin syster - som av en händelse har en examen i biokemi...


Tillsammans började de att utveckla en formula som följde Sonias egna "less-is-more" attityd till skönhet. Hon föredrar alltid en naturlig look framför lager av makeup ,så Sonja var fast besluten att skapa en linje med enkel hudvård - (fri från starka kemikalier och tvivelaktiga ingredienser) - designad att få kvinnor (och män) att både känna sig och se ut som sitt snyggaste jag.

Läs mer
Läs mindre
Filter Filter
Kategori
Brun utan Sol For Her For Him Fukt För Hudvårds fans För Hudvårdsnörden Gift guide - hudvård Ikonisk Hudvård MOISTURE Olja Peeling Rengöring Serum Till den naturnära Till den sportigt enkla Till den yttorra Till Henne Till Honom Vinterhud Ögon
Hudtyp
acne anti-aging fet/kombination normal ojämnt pigment torr/känslig
Sök på Ingrediens
AHA E-vitamin Hyaluronsyra Jojoba Koffein Magnesium Peptider Retinol Squalane