Carnal Flower

Cow confidentials

Carnal Flower
Genom tuberos ger naturen dig sin egen tolkning av dramatiska doftsammandrabbningar. De vackra blommorna doftar av sinnligt överflöd men samtidigt friskt likt i en blomsteraffär. Denna naturliga motsägelse har fascinerat generationer av parfymörer, inklusive Dominique Ropion. Genom att analysera den senaste högteknologiska avdunstningen av blomman började han att komponera sin tolkning av denna mystiska växt. För att hålla sig så nära naturen som möjligt bestämde han sig för att använda en blandning av de bästa naturliga extraktionerna och högteknologiska ingredienser. Slutligen, för att skapa en koppling mellan blommans doft och bärarens hud överdrev han vissa aspekter som redan finns naturligt i tuberos, såsom kokos och salicylat. Han lade även till en gnutta mysk. Den perfekta balansen tog 18 månader att hitta.Här ser du M. Ropion och Frédèric Malle tala om Carnal Flower och den fantastiska Tuberosen.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 9gbeBU:
Kommentarer:
Fortsätt »