First Scent of Spring

Cow confidentials

First Scent of Spring


Likt vårblommor i den sista snön letar sig doftnyherna fram här på COW Parfymeri. Fyra fantastiska dofter, en del nya, en del återvändande favoriter har landat hos oss och vi vill här presentera dem för er. Vad sägs om en söt och nötig gourmand, en modern chypre inspirerad av en bok från 1933, eller kanske en extrait-version av en riktig kund-favorit?
Maison Crivelli - Neroli Nasimba

En strålande fräsch och karaktärsfylld doft av apelsinblom av parfymör Paul Guerlain. En fruktig mandarinnot lyfter toppnoterna med sin pigga fräschör, inramad av kryddig rosépeppar och kardemumma. Hjärtat av apelsinblom, neroli och petitgrain bjuder på en naturlig, nästan animalisk sötma och med lyxigt saffianoläder, cistus absolut och vetiver i basen får doften sin individuella karaktär. En doft perfekt för varma sommardagar eller för den som söker en friskare kvällsdoft.


Topp: Mandarin, kardemumma, rosépeppar
Hjärta: Apelsinblom, neroli, petitgrain
Bas: Läder, cistus, vetiver

En sorglöst söt och fyllig gourmanddoft av DS & DURGA's husparfymör David Moltz, olik allt huset tidigare erbjudit. Doften startade som en Studio Juice limiterad till 100 flaskor, varpå den stora efterfrågan till slut skänkte doften en plats i den permanenta linjen. Sorglöst, glatt och som en efterrätt för näsan.


Topp: Pistasch, kardemumma
Hjärta: Mer pistasch, rostad mandel
Bas: Ännu mer pistasch, patchouli, vaniljkräm
Storfavoriten Ganymede nu i en kraftull extrait-version av parfymör Quentin Bisch. Inspirerad av Jupiters enorma måne, en doft som kanaliserar ett vibrerande månlandskap med evigt blommande blommor, mineraliska noter och frisk mandarin i luften och noter av helig rökelse och myrra. Sensuella lädernoter håller samman doften och kommunicerar en skönhet som aldrig falnar.


Topp: Mandarin, myrra, rökelse
Hjärta: Läder, immortelle
Bas: Akigalaträ, mineralnoter


En gång försvunnen ur linjen, nu äntligen tillbaka. Hiram Green's Shangri La släpptes första gången 2014 som en uppföljare till debutdoften Moon Bloom. Med inspiration hämtad ur James Hiltons bok Lost Horizon från 1933 berättar Shangri La historien om ett fiktivt paradis i Himalaya i form av en modern chypre-doft. En klar och luftig doft med en exotisk karaktär.
Doftnoter: Citron, apelsin, bergamott, persika, jasmin, ros, orris, kanel, varma kryddor, vetiver, ekmossa
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden HVehtu:
Kommentarer:
Fortsätt »