Vital Skincare Complexion Drops

Cow confidentials

Vital Skincare Complexion DropsNu är den äntligen här:

Westman Atelier
Vital Skincare Complexion Drops

En produkt som slår huvudet på spiken med varför vi älskar Westman Atelier - detta är den perfekta balansen mellan högpresterande hudvård och makeup. Inga kompromisser åt något håll.

Vital Skincare Complexion Drops ger dig täckgraden av en lätt foundation med lystergivande, hudlik finish kombinerad med aktivt vårdande ingredinser som förbättrar hudens kvalitet över tid. Även efter du tvättat av produkten på kvällen.


Skaka - droppa - applicera


Det är viktigt att du skakar flaskan före varje användning, det är så du försäkrar dig om att pigmenten blandats jämnt i den rikt hudvårdande basen. Väl på huden får du en lätt till medium täckning med strålande lyster, precis som om det inte vore makeup, utan din egen hud kommen rakt ifrån hudterapeuten.

2 till 3 droppar är allt du behöver för hela ansiktet, när du känt på formulan förstår du. Vital Skincare Complexion Drops är så tunn och sprider sig lätt över huden, precis som känslan du får av att applicera ett lyxigt serum. Med tsubakiolja, ginseng och granatäppleextrakt agerar produkten som en shot espresso för huden. God morgon!Vad applicerar jag Vital Skincare Complexion Drops bäst med för verktyg?

Den tunna formulan känns som ett silkigt serum på huden. Det känns helt enkelt naturligt att droppa den på fingertopparna och mjukt massera in produkten i huden med händerna.

Men med lite is i magen..

Kommer förstås en underbar pensel mycket snart.Med Vital Skincare Complexion Drops är nu Westman Atelier's stabila bas-rutin komplett.

Vital Skincare Complexion Drops appliceras tunt över huden för lyster, vård och utjämnande i ton.
Vital Skin Foundation Stick som concealer där du vill täcka mer.
Vital Pressed Skincare Powder lätt svept över för att fixera makeupen och dämpa oönskad glans.
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden Ubhb22:
Kommentarer:
Fortsätt »