Will I be my Valentine?

Cow confidentials

Will I be my Valentine?


Nu börjar kalendern närma sig mitten av Februari och med det är kärlekens dag är på intågande. Vi på COW önskar att du skänker dig själv en extra tanke detta år - vad kan du göra för att verkligen ta hand om dig själv? Laga den där lite extra krångliga middagen, köp de där gardinerna du gått och tänkt på, ta det där vackraste promenadstråket även om det är en bit bort. Eller så kanske du bara behöver koppla av för en dag - Kasta upp fötterna, koka en kopp kaffe och slå på Netflix som får gå timme efter timme.
Huvudsaken är att du får den där lilla extra kärleken som vi alla kan vara dåliga på att visa oss själva, men som vi ju alla faktiskt verkligen både behöver och förtjänar.

Ta lite välförtjänt egentid. Fyll ett bad och lös upp ett ljuvligt doftande, brusande och återfuktande piller i det varma vattnet och slappna av.
Den Jasmin-och-Ros-doftande badbomben är fylld med rika oljor som återfuktar, ger näring och lugnar huden.
En modern klassiker i duschformat - Portrait of a Lady Body Wash formar ett rikt lödder och lämnar huden ren och otroligt mjuk i ett moln av doft.
Läppar som rosenblad, Nude Rosie är verkligen den perfekta rosa läppen. Ett läppstift med upp till 97% naturliga ingredienser i en matt serumformula berikad med en kraftfullt föryngrande havstång skördad för hand i St Suliac, Frankrike. Säljs som refill.
Ett fodral till ditt vackra läppstift från La Bouche Rouge. Det fina läderfodralet är tillverkat i Frankrike från de sista metrarna av den befintliga läderproduktionen hos prestigefyllda Tanneries du Puy. Det dyrbara fodralet är oändligt påfyllningsbart och designat helt utan plast.
Ge din pälskling ett bad med ett riktigt skonsamt pälsschampo som tvättar rent, återfuktar och ger din hund (eller katt, ifall du lyckas med det...) en glansig och mjuk päls som doftar fantastiskt.
Rosor på alla hjärtans i all ära, men Radical Rose är något utöver det vanliga. Med sin egenproducerade Ros Centifolia Absolute i fokus har Matière Première skapat ett riktigt love letter i doftformat. Saffran och pepparbär skänker doften en kryddighet, ett hjupt hjärta av patchouli ger mörker och en kådighet från Labdanum ger doften en smäktande volym.
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden qqBwsB:
Kommentarer:
Fortsätt »