Sizes for Travel

Cow confidentials

Sizes for Travel


Äntligen är semestersäsongen igång.

Vi kan släppa på axlarna, sparka av oss skorna och bara njuta i stillhet av sommarens långa dagar och varma nätter. Eller kanske spendera vår tid på resande fot, i en ny storstads täta myller och med ett nytt äventyr om varje hörn?
Oavsett hur vi spenderar semesterveckorna står vi inför samma kval, hur packar man effektivt?

Här följer några tips från oss på COW för den smarta resepackningen.Make up minisEn mängd av Laura Merciers anrika produkter finns nu som praktiska minis. En skön tinted moisturizer som med lätt täckning jämnar ut huden..
Ögonskuggor i smidigt stick-format som får semesterblicken att glittra ytterligare, utan att du behöver plocka med dig några sminkborstar..
Eller ett transparent puder som kan matta ner den solmättade huden när den blivit blank under dagen. En makeupartist-favorit sen många år tillbaka, och det med god anledning.
Travel sizes för huden


Hudvård kan också vara svårt att packa utan att hela badrumsskåpet följer med. En nätt ask med VENN's högaktiva koreanska hudvårdsprodukter är perfekt för weekendresan..
Eller vår gamla COW-klassiker, Dr. Dennis Gross som pin-pointar mild men samtligt kraftfull hudvård som ingen annan. En handfull bestsellers i en soligt orange necessär, färdig att bara kasta rakt ner i resväskan i sista sekund innan flyget går.
Hårvård i miniformat


Stora tuber och sprayflaskor till håret äter snabbt upp utrymmet i resväskan. OUAI har med sin högklassiga hårvård löst problemet åt oss. Ett djuprengörande schampo efter salta bad..
Eller kanske en texturspray för att fuska fram salta lockar under storstadssemestern, timmar ifrån närmsta hav?
Vi hoppas att detta var till hjälp för sista minuten-packningen, och önskar er med det en fantastisk resa.

Kram,
COW Parfymeri
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden AEfSNJ:
Kommentarer:
Fortsätt »