Rött för Hösten

Cow confidentials

Rött för Hösten


Rött för hösten


Oavsett om det är sammetsmatt och intensivt läppstift eller en lätt och skir ton från ett vårdande gloss - finns det något vi på COW älskar så är det en röd läpp.

Här följer några av våra bästa tips för alla smaker, oavsett hur mycket eller lite färg du föredrar.


Skirt, ledigt, glossigt.

En lätt rödtonad läpp kan sätta pricken över i när det kommer till vardagsmakeupen. Det piggar upp, ger ansiktet liv och plockar fram de allra flesta ögonfärger. För bara för att makeupen är neutral och mjuk, varför skulle den inte kunna göras med en pop färg?

Väljer du ett alternativ som är skirt behöver du heller inte fundera så mycket på hur perfekt appliceringen är, du kan enkelt fylla på under dagen utan spegel, och sudda lite i kanterna med fingrarna för ett ledigt och avslappnat intryck.

För att stega upp looken en aning utan att helt gå över till ett starkt färgat läppstift kan du definiera läppen med en läppenna. Applicera läppennan efter din glossiga läpprodukt så blir pennan inte lika markant som om du applicerar den under.
Definierat, kraftfullt, fokuserat.

En starkt färgad läpp med krispiga kanter drar ögon till sig, ger pondus och bär en stor personlighet. Matt, satin eller glossig finish? Det är helt upp till dig. Det viktiga är att du finner ett stift som passar just dig i färg, för att få till den där oansträngt chica effekten.

En definierad klarröd läpp kan du med enkelhet bära till både en tunn lystrig bas och minimal ögonmakeup som till en mattare bas med hög täckning och djupt sotiga ögon. En nyckelkomponent i din look som trots sin pondus är otroligt bärbar.

"Men rött passar mig inte!"
Det gör det absolut, så länge tonen är utvald för just dig. Den stora omställningen kan snarare vara att vänja sig vid att se sig själv i en markerad läpp. Öva, bär det hemma regelbundet, du kommer hitta hem!
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden Gcp8e8:
Kommentarer:
Fortsätt »