Skydda Vinterhuden

Cow confidentials

Skydda Vinterhuden


Då var vi där igen, huden bönar och ber efter skydd mot det ruskiga vädret. Om det så är det nollgradiga vågräta spöregnet i söder eller snöoväder i 20 minus i norr behövs det tunga artilleriet för att vi ska hålla huden trygg och lugn. Här följer våra bästa tips.


Rengör milt
Skippa all tuff rengöring på morgonen och satsa på mjukt mjölkiga produkter eller en skön toner för att inte torka ut huden innan du ska ut i kylan.


Stärkande, lugnande och fuktgivande rengöringsmjölk som värnar om hudens mikrobiom.
En rik oljerengöring med smältande jojobapärlor som exfolierar milt och och lugnande Bisabolol från kamomill.
En mist med pro- och prebiotika som stärker hudens naturliga försvar och gör den motståndskraftig.


Rika serum
När kylan och vätan nyper i kinderna är fukten det som lämnar oss snabbast. Med ett gosigt serum under din kräm säkerställer du att du fyller på fukten och näringen i huden till max.


Intensiv biomimetisk återfuktning med hyaluronsyra, elektrolyter, aminosyror och stärkande ceramider från havre.
Ett fermenterat oljeserum med intensivt antioxidativ effekt tack vare 34 aktiva rot- och växtextrakt.
Ett aktivt serum med Retinol 8 Complex som ökar hudens naturliga kollagenproduktion och motverkar fina linjer.


Skyddande kräm
Efter att ha använt det rika, vårdande serumet med all den fukt huden törstar efter måste vi se till att fukten också stannar kvar i huden. En kräm som kapslar in huden och skyddar den från den bitande kylan är ett måste!


Inspirerad av 30 års stamcellsforskning har Augustinus Bader tagit fram sitt magiska TFC8-komplex som stärker huden inifrån och gör den tålig. Här i sin rikaste formula.
En fransk apoteksklassiker som aldrig går ur tiden. Den perfekta multi-krämen du kan smörja både ansikte och torr kropp med, lugna hud efter rakning eller använda som skin prep före makeup.
En högteknologisk koreansk allt-i-ett med 6 olika B-vitaminer, 11 aminosyror och VENNs patenterade mastixgummi som återfuktar på djupet, stärker hudbarriären och effektivt förbättrar hudens utseende i ett enda steg.
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden Xeqnmm:
Kommentarer:
Fortsätt »